Viitorul Liteni și Bucovina Dărmănești evoluează cu trofeul Cupei României pe masă, miercuri, pe Areni

Viitorul Liteni si Bucovina Darmanesti vor evolua cu trofeul pe masa, miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, in finala fazei judetene a Cupei Romaniei Railex.

Viitorul Liteni s-a calificat in ultimul act al competitiei dupa ce a eliminat pe parcurs formatiile Juniorul Salcea (scor 3-2) si Academica Galanesti (1-2 si 2-0).

De partea cealalta, revelatia editiei din acest an, Bucovina Darmanesti a ajuns in premiera in finala, dupa ce a trecut de Somuzul Preutesti (4-1) si Releul Mihoveni (1-0 si 2-0).

Finala fazei judetene a Cupei Romaniei va fi arbitrata de o brigada formata din centralul Robert Schroder, asistat la tuse de Andra Vasiliu si George Plantos. Ioan Filipciuc a fost delegat observator din partea Asociatiei Judetene de Fotbal.

In caz de egalitate dupa cele 90 de minute regulamentare de joc se va trece direct la executarea loviturilor de la 11 metri.

Meciul va fi transmis in direct pe pagina de YouTube a siteului stirisuceava.net.

Ambele formatii vor fi sustinute pe stadionul Areni de cateva zeci de suporteri, care vor face deplasarea cu mijloace de transport puse la dispozitie de autoritatile locale din Liteni si Darmanesti.

Câstigatoarea finalei de pe Areni va participa în faza regionala a Cupei României, care va debuta pe 6 iulie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *