Viitorul Liteni și-a aflat adversarul din primul tur al Cupei României

Federatia Romana de Fotbal a stabilit programul meciurilor din primul tur al Cupei Romaniei – faza nationala.  Prima echipa suceveana care va intra in hora competitiei este castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, Viitorul Liteni, formatia condusa de Demis Maranda urmand sa primeasca miercuri, 1 august, cu incepere de la ora 17.30, replica divizionarei a treia CSM Pascani.

Sper sa ajungem cat mai departe in competitie. Daca s-ar putea sa reeditam performanta din urma cu 25 de ani, cand am ajuns pana in saisprezecimile Cupei Romaniei si am adus cateva mii de spectatori la stadionul din Liteni”, a declarat antrenorul Viitorului, Demis Maranda.

Turul I al Cupei Romaniei mai programeaza in zona Moldovei meciurile Viitorul Albesti (Botosani) – Sanatatea Darabani, Viitorul Curita (Bacau) – Ceahlaul Piatra Neamt si FC Vulturesti (Vaslui) – AS Unirea Mircesti (Iasi).

CSM Bucovina Radauti va intra in competitiei in Turul II (15 august), iar Foresta Suceava va debuta in Cupa Romaniei abia in Turul III (29 august).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni și-a aflat adversarul din primul tur al Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*