Viitorul Liteni și-a aflat adversarele din faza regională a Cupei României

Federația Română de Fotbal a stabilit miercuri, prin tragere la sorți, programul meciurilor din faza regională a Cupei României, ediția 2024-2025.

Viitorul Liteni, câștigătoarea trofeului la nivelul județului Suceava, a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte câștigătoarele cupei din județele din Vaslui și Iași.

Astfel, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca va întâlni CSM Pașcani (acasă – 10 iulie) și Comstar Vaslui (deplasare – 13 iulie).

Câștigătoarea acestei grupe va înfrunta, pe teren propriu, pe 20 iulie, câștigătoarea celelaltei grupe din regiunea Moldovei, alcătuită din formațiile Voința Ion Creangă (Neamț), Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoșani) și Vulturul Măgirești (Bacău).

Echipa care se va impune în finală va primi trofeul Cupei României pentru regiunea nord-est și se va califica în primul tur din faza națională a Cupei României, programat pe 31 iulie.

Viitorul Liteni a câștigat pentru al treilea an consecutiv faza județeană a Cupei României, după 6-5, la loviturile de departajare, cu Juniorul Salcea.

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *