Viitorul Liteni – Ozana Tg. Neamț, sâmbătă, ora 18.00

Viitorul Liteni poate deveni a patra echipa din judetul Suceava prezenta pe tabloul viitorului sezon al Ligii a III-a. Pentru asta, trupa condusa de Demis Maranda si Catalin Holca trebuie sa treaca la barajul de promovare de campioana judetului Neamt, Ozana Targu Neamt, prima mansa fiind programata sambata, cu incepere de la ora 18.00, pe stadionul “Ion Pintilescu” din Liteni.

Nu stim exact care este valoarea fotbalului din judetul Neamt, dar nu are cum sa fie peste cea a campionatului nostru. Sansele sunt de 50-50. Vom aborda ambele manse la victorie si vrem sa luam o optiune de promovare inca din meciul tur. Ne dorim sa aducem din nou Liteniul in Liga a III-a dupa o pauza de 14 ani. In cazul unei promovari, sunt convins ca vor veni si oameni potenti financiar alaturi de noi”, a spus antrenorul Viitorului, Demis Maranda.

Viitorul Liteni va miza la barajul de promovare in Liga a III-a pe urmatorul lot de jucatori: Ionut Bicleanu, Andrei Lucaciu – Vlad Razlog, Petru Razlog, Ionut Dutica, Claudiu Velescu, Norbert Solcan, Sergiu Corban, Petrica Maftei, Radu Tomescu, Bogdan Prichici, Andrei Bijec, Nae Gliga, Marian Apostol, Andrei Duman, Daniel Cristescu, Andrei Netea, Vlad Leuciuc si Ovidiu Bosancu.

Ozana a castigat play-off-ul Ligii a IV-a din judetul Neamt, in detrimentul celor de la Bradul Borca.

In ultimele 16 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit in 13 randuri sa castige barajul de accedere in Liga a III-a. Astfel, in perioada 2003-2018, echipele Soimii Suceava, CSM Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini, Sporting Suceava, Bucovina Fratautii Noi, Bucovina Pojorata, CSM Bucovina Radauti si ACS Somuz Falticeni au obtinut rand pe rand promovarea in Liga a III-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni – Ozana Tg. Neamț, sâmbătă, ora 18.00"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*