Viitorul Liteni joacă cu promovarea pe masă în returul cu botoșănenii de la Unirea Curtești

Viitorul Liteni evoluează cu promovarea pe masă în manșă retur a duelului cu campioana județului Botoșani, Unirea Curtești, programată sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul “Ion Pintilescu” din Liteni.

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca pleacă cu un avantaj de două goluri, după ce s-a impus în meciul tur, disputat la Curtești, cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Dănuț Lungu (trei) și Radu Tomescu.

Promovarea încă se joacă, dar nu am mari emoții pentru că dispunem de cea mai bună echipă din ultimii ani, o echipă cu jucători de caracter, pe care cred că nu o poate învinge nimeni în acest sezon la acest nivel. Ne-am propus să câștigăm și manșa secundă și inclusiv finala Cupei României pentru a face o triplă istorică pentru echipa din Liteni”, a declarat antrenorul Demis Maranda, care a precizat că jucătorii de la Viitorul au promisă o primă specială din partea sponsorului Vasile Pleșca, patronul firmei Avastar.

Eliminat pentru două cartonașe galbene în meciul tur, fundașul Ovidiu Aghiorghiesei este singura absență din tabăra campioanei sucevene pentru manșa retur a barajul pentru promovare.

În cazul promovării, Viitorul Liteni ar deveni a patra echipă suceveană dintr-un total de zece prezente pe tabloul Seriei I în viitorul sezon al Ligii a III-a, alături de Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni.

În 2018, Şomuz Fălticeni a fost ultima campioană a județului Suceava care a promovat în Liga a III-a.

Foto: Fotograful Sportiv

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *