Viitorul Liteni debutează miercuri în faza regională a Cupei României

Viitorul Liteni debutează la mijlocul acestei săptămâni în faza regională a Cupei României, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca, urmând să înfrunte miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația CSM Pașcani, în primul meci din cadrul Grupei I a Regiunii Nord-Est.

Obiectivul nostru este să ne calificăm în finala fazei regionale, pe care am disputa-o pe teren propriu. Pentru asta trebuie să batem pe CSM Pașcani, care cred că este principala noastră adversară din grupă. Avem tot lotul valid, nu este niciun jucător plecat în vacanță și avantajul terenului propriu. Sper să ne răsplătim suporterii cu o victorie, mai ales că avem de suportat cheltuieli de nivelul Ligii a III-a cu organizarea acestui meci”, a declarat antrenorul Demis Maranda.

Viitorul Liteni s-a calificat în faza regională a Cupei României, după 6-5, la penaltyuri, în finala județeană jucată în fața celor de la Juniorul Salcea.

De partea cealaltă, CSM Pașcani a câștigat Cupa României la nivelul județului Iași, după 2-1, în finală, în fața campioanei USV Iași.

Din Grupa I a Regiunii Nord-Est mai face parte Comstar Vaslui, formație pe care Viitorul Liteni o va întâlni sâmbătă, în deplasare.

Câștigătoarea Grupei I va înfrunta, pe teren propriu, pe 20 iulie, câștigătoarea Grupei II din Regiunea Nord-Est, alcătuită din formațiile Voința Ion Creangă (Neamț), Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoșani) și Vulturul Măgirești (Bacău).

Echipa care se va impune în finală va primi trofeul Cupei României pentru Regiunea Nord-Est și se va califica în primul tur din faza națională a Cupei României, programat pe 31 iulie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *