Viitorul Liteni a reușit promovarea în Liga a III-a

Viitorul Liteni a promovat in Liga a III-a, chiar daca a pierdut mansa retur a barajului cu botosanenii de la Unirea Curtesti.

Echipa antrenata de Demis Maranda si Catalin Holca a fost învinsa sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, însa s-a calificat în esalonul superior gratie victoriei cu 4-2 din jocul tur, cu scorul general de 6-5.

Gruparea botosaneana a condus pe stadionul “Ion Pintilescu” prin golurile marcate de Cucurazeac (’14), Vechiu (’42) si Mreana (’53), in timp ce gazdele au egalat pentru o scurta durata prin Lungu (’40), iar reusita nou-intratului Andronache (‘90+2) a evitat reprizele de prelungiri.

Viitorul: Maihofer – P. Razlog, Bumbac, V. Razlog, Bîgu, Maftei, Nutescu, Rusu, Lungu, R. Tomescu, Gliga. A mai intrat Andronache.

Greu, dar am reusit. Echipa noastra este in Liga a III-a. Multumim in mod special suporterilor, care au creat sambata o atmosfera de senzatie, nemaintalnita pe stadionul din Liteni. Joi, va asteptam pe Areni, la finala Cupei Romaniei, pentru a realiza ultimul obiectiv dintr-o tripla istorica”, a precizat antrenorul Demis Maranda.

Viitorul Liteni a devenit a patra echipa suceveana dintr-un total de zece prezente pe tabloul Seriei I în viitorul sezon al Ligii a III-a, alaturi de Foresta, Bucovina Radauti si Somuz Falticeni.

Foto: Fotograful Sportiv

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *