Viitorul Liteni a cucerit un nou titlu în județul Suceava

Viitorul Liteni a cucerit al doilea titlu de campioana judeteana din ultimele trei sezoane, dupa ce s-a impus joi dupa-amiaza, pe stadionul Areni, in fata celor de la LPS Suceava, cu scorul de 1-0.

Golul care a trimis trofeul la Liteni a fost marcat, in minutul 13, de Gheorghita, care a trimis sub transversala o minge asezata cu pieptul de Gurita.

Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, LPS Suceava a ratat in mai multe randuri sansa egalarii in repriza secunda, la executiile lui Valeanu, Popovici, Cirstean, Savin si Maganu.

Viitorul Liteni:  G. Niga – Oniu, V. Răzlog, P. Răzlog, Duțică, Gheorghiță, P. Bosancu, Corban,  R. Tomescu, Gliga, Guriță. Au mai intrat: Bijec, Netea, Păvăluc. Antrenori: Demis Maranda și Cătălin Holca.

LPS Suceava: Cosma – Florișteanu, Lăzăreanu, Șutu, Moroșanu, Popovici, R. Cimbru, Cîrstean, Horobeț, Maganu, Savin. Au mai intrat: Văleanu, Ieremie. Antrenori: Ovidiu Bosancu și Ovidiu Murariu.

Viitorul Liteni va reprezenta judetul Suceava la barajul de promovare in Liga a III-a.

In prima faza, programata duminica, 16 mai, vor participa, prin tragere la sorti, doar 6 dintre cele 24 de campioane judetene desemnate in acest sezon.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *