Viitorul Liteni a cucerit un nou titlu în județul Suceava

Viitorul Liteni a cucerit al doilea titlu de campioana judeteana din ultimele trei sezoane, dupa ce s-a impus joi dupa-amiaza, pe stadionul Areni, in fata celor de la LPS Suceava, cu scorul de 1-0.

Golul care a trimis trofeul la Liteni a fost marcat, in minutul 13, de Gheorghita, care a trimis sub transversala o minge asezata cu pieptul de Gurita.

Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, LPS Suceava a ratat in mai multe randuri sansa egalarii in repriza secunda, la executiile lui Valeanu, Popovici, Cirstean, Savin si Maganu.

Viitorul Liteni:  G. Niga – Oniu, V. Răzlog, P. Răzlog, Duțică, Gheorghiță, P. Bosancu, Corban,  R. Tomescu, Gliga, Guriță. Au mai intrat: Bijec, Netea, Păvăluc. Antrenori: Demis Maranda și Cătălin Holca.

LPS Suceava: Cosma – Florișteanu, Lăzăreanu, Șutu, Moroșanu, Popovici, R. Cimbru, Cîrstean, Horobeț, Maganu, Savin. Au mai intrat: Văleanu, Ieremie. Antrenori: Ovidiu Bosancu și Ovidiu Murariu.

Viitorul Liteni va reprezenta judetul Suceava la barajul de promovare in Liga a III-a.

In prima faza, programata duminica, 16 mai, vor participa, prin tragere la sorti, doar 6 dintre cele 24 de campioane judetene desemnate in acest sezon.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni a cucerit un nou titlu în județul Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*