Viitorul Liteni a avut ghinion la tragerea la sorți pentru barajul de promovare în Liga a III-a. „Dublă” cu Odorhei

Viitorul Liteni a avut ghinion la tragerea la sorți de joi, echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca urmând să întâlnească FC Odorheiu Secuiesc în barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Prima manșă va avea loc duminică, de la ora 18.00, în Harghita, returul fiind programat o săptămână mai tarziu, la Liteni.

Demis Maranda s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa suceveană trebuie să bată aproape 600 de kilometri, dus-întors, pentru primul meci de baraj. „Nu știu cum s-au stabilit acele urne de am ajuns să jucăm tocmai la Odorhei, când ne așteptam de fapt să întâlnim Borca sau Pașcani. Va trebuie să plecăm cu noaptea în cap, pentru că vom petrece jumătate de zi pe drumuri. Nu mai vorbesc de costurile de transport, masă sau de valoarea adversarului”, a spus antrenorul Viitorului Liteni.

Viitorul Liteni a ajuns la barajul de promovare, după ce s-a impus în finala Ligii a IV-a din județul Suceava, cu scorul de 1-0, în fața celor de la LPS Suceava.

FC Odorheiu Secuiesc a încheiat campionatul Ligii a III-a pe locul 9 în clasamentul Seriei a V-a, cu 26 de puncte acumulate în 18 etape și un golaveraj pozitiv. Gruparea harghiteană va aborda barajul cu Viitorul Liteni cu un nou antrenor principal după demiterea lui Florin Stângă.

Tot în regiunea nord-est se mai joacă meciurile de baraj Dinamo Bacău – Bradu Borca și CSM Pașcani – CSM Vaslui.

În ultimele 18 sezoane, campioana județului Suceava a reușit să câștige barajul de accedere în Liga a III-a de nu mai puțin de 13 ori. Astfel, în perioada 2003-2020, echipele Şoimii Suceava (2003), Dorna Vatra Dornei (2004), Viitorul Liteni (2005), Juventus Fălticeni (2006), Rărau Câmpulung Moldovenesc (2007), Rapid CFR Suceava (2008), CS Gura Humorului (2009), Foresta Mălini (2010), Sporting Suceava (2011), Bucovina Frătăuții Noi (2012), Bucovina Pojorâta (2013), Bucovina Rădăuți (2017) și Şomuz Fălticeni (2018) au obținut pe rând promovarea în Liga a III-a. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni a avut ghinion la tragerea la sorți pentru barajul de promovare în Liga a III-a. „Dublă” cu Odorhei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*