Viitor incert pentru Rapid

Pe stadionul „Areni” planează incertitudinea. Programată luni, 8 iulie, reunirea lotului divizionarei secunde Rapid Suceava a fost amânată pe termen nedeterminat. Finanţatorii echipelor Rapid CFR şi Sporting au bătut palma încă de la finalul săptămânii trecute pentru a susţine echipa din Liga a II-a, dar nu ştiu daca vor fi ajutaţi de Primărie.

„Nu avem bani, sunt restanţe chiar de anul trecut. Stabilisem cu domnul Marin Barbu ca pe 8 iulie să începem pregătirile, dar nu se poate să îi chemăm pe jucători fără să le dăm nimic. Şi aşa au plecat în vacanţă cu buzunarele goale. Ar fi trebuit deja să începem negocierile, să căutăm întăriri şi să schiţăm planul de pregătire, dar fără bani nu putem face nimic”, a mărturisit antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În primele şase luni din acest an, Primăria Municipiului Suceava a achitat doar un miliard din cele unsprezece alocate clubului Rapid in 2013. Plata acestei sume a fost condiţionată de evitarea retrogradării.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. Se va clarifica tot ..la mometul oportun …primaria va asigura financiar ..in urmatorul sezon …in limita posibilitatilor ….sa vedem daca mai aducem jucatorii seriosi din judet …sau din exterior

  2. Aceasta echipa e a primariei sau e echipa privata?Cum vrea sa supravetuiasca numai din banii primariei? Eventual sa le dea salarii la asa zisi patroni…

  3. Cfr sv as vrea sa va grabiti ca sint jucatori liberi de contract ….aveti un om serios sa se ocupe de transferuri ptr noul sezon …..alte echipe din transilvania se misca rapid ….vb serios …hai si noi bucovineni sa tinem pasul cu echipele bune …din seria de vest ..

  4. As fi incantat ca Rapid cfr Sv …sa joace in seria de vest ….decat pe seria est …e mai multa civilizatie pe stadioanele din Ardeal si jucatorii bunisori in general la echipele vestice serioase …atunci se va vedea adevarata valoare de la meci la meci …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *