Viitor incert la Sporting

Viitorul clubului Sporting Suceava este incert. Divizionara a treia a încheiat sezonul competiţional încă de săptămâna trecută, dar deocamdată nu se ştie dacă “alb-verzii” se vor înscrie în noua ediţie de campionat.

Jucătorii pregătiţi de Ovidiu Murariu au intrat în vacanţă pe termen nedeterminat după meciul de vinerea trecută, cu Ceahlăul II Piatra Neamţ.

“În ultima perioadă au fost condiţii vitrege la club, dar jucătorii merită apreciaţi pentru că şi-au văzut de treabă şi au încercat să joace cât au putut de bine. Deocamdata multe aspecte legate de viitorul echipei au rămas neclarificate. Urmează să am o întâlnire cu domnul Aurel Constantin şi cu cine a mai fost la conducere în a doua parte a sezonului pentru a vedea ce se întamplă. Premise prea îmbucurătoare nu sunt. Ideal ar fi să devenim echipa a 2-a a Rapidului. Astfel s-ar face mult mai uşor trecerea jucătorilor suceveni de la juniori la seniori”, a mărturisit tehnicianul sucevean.

Preşedintele clubului, Aurel Constantin, susţine, în schimb, că echipa ar putea fi preluată de câţiva oameni de afaceri din Suceava, dar a evitat să dea nume.

“Foştii finanţatori s-au retras mai demult, dar ne-am continuat activitatea în baza unor promisiuni. Din această vară am putea avea noi sponsori, dar pâna nu se confirmă acest lucru ne bucurăm de vacanţă. Există şi varianta colaborării cu Rapid, dar nu ştim pe ce ne bazăm. După şedinţa Federaţiei, de pe 28 iunie, ne vom aşeza şi vom sta de vorbă”, a declarat preşedintele Sportingului.

Cert este că “alb-verzii” au dispărut deja din on-line, site-ul oficial al clubului fiind suspendat de o lungă perioadă de timp.

Exit mobile version