Viitor incert la Sporting

Viitorul clubului Sporting Suceava este incert. Divizionara a treia a încheiat sezonul competiţional încă de săptămâna trecută, dar deocamdată nu se ştie dacă “alb-verzii” se vor înscrie în noua ediţie de campionat.

Jucătorii pregătiţi de Ovidiu Murariu au intrat în vacanţă pe termen nedeterminat după meciul de vinerea trecută, cu Ceahlăul II Piatra Neamţ.

“În ultima perioadă au fost condiţii vitrege la club, dar jucătorii merită apreciaţi pentru că şi-au văzut de treabă şi au încercat să joace cât au putut de bine. Deocamdata multe aspecte legate de viitorul echipei au rămas neclarificate. Urmează să am o întâlnire cu domnul Aurel Constantin şi cu cine a mai fost la conducere în a doua parte a sezonului pentru a vedea ce se întamplă. Premise prea îmbucurătoare nu sunt. Ideal ar fi să devenim echipa a 2-a a Rapidului. Astfel s-ar face mult mai uşor trecerea jucătorilor suceveni de la juniori la seniori”, a mărturisit tehnicianul sucevean.

Preşedintele clubului, Aurel Constantin, susţine, în schimb, că echipa ar putea fi preluată de câţiva oameni de afaceri din Suceava, dar a evitat să dea nume.

“Foştii finanţatori s-au retras mai demult, dar ne-am continuat activitatea în baza unor promisiuni. Din această vară am putea avea noi sponsori, dar pâna nu se confirmă acest lucru ne bucurăm de vacanţă. Există şi varianta colaborării cu Rapid, dar nu ştim pe ce ne bazăm. După şedinţa Federaţiei, de pe 28 iunie, ne vom aşeza şi vom sta de vorbă”, a declarat preşedintele Sportingului.

Cert este că “alb-verzii” au dispărut deja din on-line, site-ul oficial al clubului fiind suspendat de o lungă perioadă de timp.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. Ce-mi plac stirile voastre ba` baietzi. Imi plac pentru ca mereu ati fost directi si nu v-ati ascuns dupa perdele, indiferent de culoarea lor. Dar tin mult sa mentionati in articol ca pe langa hostul neplatit mai exista si un omulet care n-a primit banii aferenti pentru munca de administrare pe ultimele 6 luni ale lui 2013 pana in vara inclusiv. Oh, si mai mentionati si ca daca nu o sa plateasca in perioada urmatoare, toata munca mea se va duce la gunoi, serverele respective nu vor tine site-ul o vesnicie. Pacat, a fost cel mai frumos website destinat unei echipe locale. Da, a fost.

    Pana se va plati site-ul, succes Simona Halep in finala Roland Garros!

  2. nu este nici o pierdere .. lasati ca nu plange nimeni dupa sporting doar nu e foresta … Pana cand nu se implica Goian in fotbalul sucevean nu se va intampla nimic

  3. Goian își mănâncă de sub unghii si de sub fund.ce a făcut asta pentru fotbalul sucevean? Un echipament,o minge,orice?e un zgarcit cum na-i mai văzut.daca i-l așteptăm pe goian punem cruce fotbalului sucevean.nu plătește niciodată când Ieșim toți prietenii la o masa.sta cu mana întinsă!

  4. Ha,ha,ha,…ce poate sa facă?ce a făcut pana acum?niiiimicccc?sigur ar putea sa facă,sa se propună antrenor si sa mai sugă niște bani.nu înțelegi ca l cunosc.e cel mai zgârcit fotbalist care l am văzut.cersetor,mana întinsă da l draq.

  5. Goe dacă ești la ziua lui Bogdan balon zii la mulți ani si din partea lui puscasu v.si ca i-l aștept cu bratele deschise.goe stai pe lângă Hoții din Suceava ca fără tine suntem morți.zii lui balon ca si eu si austriecii chiar și nemtii il așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *