VIDEO| Urătura lui Căinari despre Foresta 2016

Înainte de intrarea în vacanța de iarnă, oficialii și jucătorii Forestei Suceava s-au întâlnit marți seara, într-un cadru festiv, la restaurantul Brădet. Pe parcursul evenimentului au avut loc mai multe momente speciale. Unul dintre acestea l-a avut în prim-plan pe Cornel Căinari. Mijlocașul sucevean a stârnit hohote de râs cu o urătură despre parcursul echipei în sezonul de toamnă. Vizionare plăcută!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Felicitari pentru uratura , felicitari pentru parcursul echipei , felicitari antrenorilor si conducerii clubului pentru tot ce au reazlizat in acest tur de campionat. Realizari care suporterul de rezultat si spargatorul de semințe nu au cum sa le aprecieze pentru ca e mai ”grele”. Asa cum spunea Cainari la inceputul uraturi , noi nu stiam daca vom juca sau nu in liga a2a. Organizarea buna din partea conducatorilor implicit aportul jucatorilor, odata cu trecerea timpului Foresta ne-a dat speranta ca putem ataca promovarea lucru putin realizabil tinand cont de conditiile care se impun la liga 1. Eu ca suporter am fost foarte multumit de ceea ce sa realizat pana acum la Foresta . Am tinut cont de momentele frumoase traite pana dupa meciul cu FCSB , iar in momentele mai putin bune ale echipei am fost alaturi de ea cu prezenta incurajatoare pe stadion. Sunt multumit de acest proiect care imi da increderea mie ca suporter ca cel putin avem echipa care nu se va mai bate la retrogradare si pe viitor chiar aspira la o promovare. Succes echipei Foresta pe viitor , succes conducatorilor si antrenorilor , an nou cu bucurie si realizari in toate domeniile . La multi ani FORESTA !!!

  2. Moldovan pe unde a fost, cetatea sau rapid cfr a facut doar prostii. Eu nu l-as mai angaja niciodata pe acest om la nici un club de fotbal, e un lingusitor care merge si el de colo colo

  3. Nu mai puneti intrebari?Omul era la Bradet si a venit alaturi .Daca nu stiti ceva intrebati in particular presedintele e cel mai bine pentru Foresta!

  4. Frumoasa uratura. Urez Forestei multa bafta si un an mai bun ,felicitari lui D. Goian pt. acest proiect , sa aiba puterea si inspiratia pt. a lua deciziile cele mai bune in acest club si sa reuseasca readucerea performantei in fotbal la Suceava !
    Speram ca anul viitor presedintele Dorin Goian sa aiba un sprijin real din partea Primariei si Consiliului Judetean …..

  5. UREZ UN,, LA MULTI ANI! ECHIPEI SI ANTRENORULUI CRISTI POPOVICI.LA FEL SI PENTRU CONDUCERE IN FRUNTE CU DORIN GOIAN.SARBATORI FERICITE!…HAI FORESTA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *