VIDEO/Suceava-Maramures:1-1

Selectionata suceveana under 16 este virtual calificata in sferturile de finala ale Campionatului National, dupa ce a remizat, astazi, scor 1-1, in compania reprezentativei judetului Maramures, intr-un meci disputat pe stadionul Areni si care a contat pentru ultima etapa din cadrul fazei secunde a competitiei.

Aflata la prima reprezentatie pe arena centrala din Suceava, trupa lui Bogdan Grosu a fortat deschiderea scorului inca din debutul jocului, cand Placinta a incercat vigilenta portarului advers dintr-o lovitura libera de la 30 de metri. Cea mai mare ocazie a gazdelor avea sa fie consemnata la jumatatea primei reprize, cand Mateas a respins miraculos un sut din 12 metri trimis de Tudose, iar cele doua formatii intrau la pauza cu 0-0. Insistenta formatiei sucevene avea sa se concretizeze la cinci minute de la reluarea jocului, cand Placinta a executat o faza fixa de pe banda dreapta si Amanaloaiei a inscris cu capul dupa o recentrare a unui coechipier. Oaspetii au replicat peste numai zece minute, cand Nemeti a profitat de o greseala a aparariii adverse si a restabilit egalitatea cu un lob din marginea careului mare.

Impulsionati de marcarea golului egalizator, juniorii maramureseni s-au instalat in jumatatea de teren a gazdelor, avand o sansa imensa de a prelua conducerea pe tabela de marcaj in minutul 65, cand centralul Ionut Branzei a dictat penalty si cartonas galben la un fault comis de Logofatu din postura de ultim aparator. Ramas intre buturi prin ingaduinta arbitrului, goalkeeperul sucevean avea sa-si rascumpere greseala printr-o parada de senzatie la lovitura de la 11 metri executata de Krausz. Maramuresenii puteau pleca cu toate punctele de pe Areni in minutele de prelungire a jocului, cand centralul botosanean Ionut Branzei le-a refuzat oaspetilor o noua lovitura de pedeapsa la un fault clar savarsit asupra aceluiasi Nemeti, faza terminandu-se cu eliminarea tehnicianului Cristian China, trimis in tribune pentru proteste.

Scor final 1-1 si selectionata suceveana va accede intre primele 8 echipe ale tarii indiferent de rezultatul restantei de saptamana viitoare dintre reprezentantele judetelor Maramures si Iasi.

Suceava U16: Logofatu – Amanaloaie, Petruneac, Siminicariu, Martin, Mateiciuc, Carcea, Tudose, Placinta, Lutac, Nastasiu. Selectioner. Bogdan Grosu. Au mai intrat: Costan, Vornicu, Rusu si Munteanu.

Am fi vrut sa terminam faza secunda cu o victorie pe Areni, dar astazi am facut un joc mai slab si pe fondul oboselii acumulate de jucatori in ultimele trei partide, pe care le-am disputat intr-un interval foarte scurt. Meciul cu cei din Maramures a fost unul deschis oricarui rezultat, dar important este ca suntem calificati in sferturi de finala, chiar si in eventualitatea in care am pica pe locul 2 in clasamentul final al seriei”, a spus selectionerul sucevean Bogdan Grosu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO/Suceava-Maramures:1-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*