VIDEO| Viitorul Liteni, lider după prima etapă

Liga a 4-a Inter Conti a programat duminică meciurile rundei inaugurale a sezonului 2015-2016. Performera etapei a fost Viitorul Liteni, care a devenit primul lider al campionatului după ce s-a impus pe teren propriu, în faţa celor de la Bradul Putna cu scorul de 8-2.

Contrar aşteptărilor, Bradul Putna conducea la Liteni după jumătate de oră cu 0-2, prin golurile marcate de Sabie şi Cârdei. Gazdele aveau să întoarcă rezultatul până la pauză, iar în final să se impună cu un categoric 8-2. Pentru formaţia pregătita de Demis Maranda au marcat Păşcănuţ şi Bijec de câte două ori, Corban, Scutelnicu, Tomescu şi Manoliu.

„Aşa cum preconizam, a fost un meci frumos. După un început mai greu, din minutul 30 băieţii au dat drumul la motoare, au recuperat rapid dezavantajul şi puteau să înscrie chiar mai mult de opt goluri. Avem o echipă frumoasă, sper să o ţinem tot aşa întreg campionatul. Duminică mergem să câştigăm şi la Vatra Dornei”, a declarat antrenorul Viitorului Liteni, Demis Maranda, care a ţinut să mulţumeasca pentru sprijin primarului Tomiţă Onisii şi oamenilor de afaceri Ilie Lahman şi Vasile Pleşca.

Somuz Falticeni

Somuz Falticeni a castigat derby-ul primei etape din Liga a 4-a

Cu o victorie la scor a debutat în noul sezon şi AS Şomuz Fălticeni, care a trecut pe stadionul Tineretului, de nou-promovata CSM Dorna Vatra Dornei, cu 4-1, prin golurile lui Gliz, Cutaş, Apetrei şi Dochia.

„În prima repriză jocul echipei a fost sub semnul întrebării. Lipsa de omogenitate a lotului şi-a spus cuvântul. Pentru mulţi jucători a fost primul meci în această formulă. Chiar şi în aceste condiţii, în scurt timp am reuşit să pasăm mai mult mingea şi am revenit în meci. Am fost inspiraţi şi cu utilizarea lui Ştefăroi pe partea stângă a apărării, unde eram deficitari. În repriza a doua s-au legat relaţiile de joc şi ne-am impus. După primul joc ştim ce avem de făcut şi cred în următoarele trei etape ne putem perfecta lipsurile. Cu siguranţă avem de lucrat la omogenitate şi la condiţia fizică. În ceea ce priveşte lotul, mai avem discuţii pentru un vârf şi un mijlocaş sau fundaş stânga. Ştim că odată anunţat obiectivul pentru acest sezon, vom avea parte de meciuri foarte grele indiferent de adversar”, a declarat antrenorul fălticenenilor Radu Anania pentru Cronica de Fălticeni.

Înscrisă pe lista candidatelor la titlu, Progresul Frătăuţii Vechi este singura echipă care a câştigat în deplasare, scor 3-1, pe terenul celor de la Moldova Drăguşeni prin reuşitele lui Pandele (2) şi Romaş.

Două dintre meciurile primei etape nu s-au disputat. Ştiinţa Vicovu de Sus şi CS Gura Humorului nu s-au prezentat, astfel că Şomuzul Preuteşti şi Rapid II Siret au câştigat câte trei puncte la “masa verde”.

Rezultatele primei etape:
Şomuzul Preuteşti – Ştiinţa Vicovu de Sus 3-0
Rapid II Siret – CS Gura Humorului 3-0
Moldova Drăguşeni – Progresul Frătăuţii Vechi 1-3
Recolta Fântânele – Viitorul Vereşti 1-1
Viitorul Liteni – Bradul Putna 8-2
Şomuz Fălticeni – Dorna Vatra Dornei 4-1
Bucovina II Milişăuţi – Victoria Vatra Moldoviţei 2-1

Programul etapei a II-a:
CS Gura Humorului – Şomuzul Preuteşti
Progresul Frătăuţii Vechi – Rapid II Siret
Viitorul Vereşti – Moldova Drăguşeni
Bradul Putna – Recolta Fântânele
Dorna Vatra Dornei – Viitorul Liteni
Victoria Vatra Moldoviţei – Şomuz Fălticeni
Ştiinţa Vicovu de Sus – Bucovina II Milişăuţi

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO| Viitorul Liteni, lider după prima etapă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*