VIDEO „Un meci al orgoliilor”

Desi s-au resemnat cu ratarea obiectivului intern, jucatorii Universitatii spera sa puncteze pe final de campionat la capitolul imagine. Tocmai din acest motiv, “studentii” sunt hotarati sa invinga pentru a treia oara in ultimele 3 sezoane, Stiinta Bacau.

Interul dreapta, Cristian Adomnicai, recunoaste ca intotdeauana confruntarile cu echipa bacauana au avut o importanta aparte.

“Va fi un meci al orgoliilor, asa cum au fost toate intalnirile noastra directe de cand am intrat in prima liga. Pacat ca ei au castigat cu Steaua si ne-au taiat astfel toate sanse la locul 5. Chiar si fara aceasta motivatie, noi nu ne vom vinde usor pielea si speram intr-o victorie pentru a confirma parcursul foarte bun din acest retur. Sper ca rezultatul sa vorbeasca de la sine si sa demonstram ca doar nesansa si celelalte rezultate au facut sa nu ne indeplinim obiectivul”, a spus Cristian Adomicai.

Cristian Adomnicai a negat totodata ultimele zvonuri conform carora conducerea adversarei de duminica este interesata de serviciile sale.

“Pe mine personal nu m-a contactat nimeni. Eu mai am un an de contract cu Suceava si nu cred ca se pune problema sa plec de aici. Am vazut si eu ce a declarat domnul Sanie in presa, insa eu personal nu am vorbit cu nimeni”, a anuntat Cristi Adomnicai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO „Un meci al orgoliilor”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*