VIDEO | Știința Miroslava – Șomuz Fălticeni: 2-2

Somuz Falticeni a urcat pe primul loc in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, dupa ce a remizat sambata, scor 2-2, pe terenul iesenilor de la Stiinta Miroslava, in derbyul etapei a V-a.

Gazdele au deschis scorul la Uricani in minutul 14, cand Florean l-a invins pe Chindris, cu un sut cu pamantul, dintr-o lovitura libera de la peste 25 de metri.

Trupa antrenata de Cristi Popovici si-a dublat avantajul in minutul 32, cand Unghianu a fost lansat in adancime, l-a ridiculizat pe Njindja si a inscris din marginea careului pentru 2-0 la pauza.

Fara nimic de pierdut, gruparea falticeneana a fost mult mai insistenta in ofensiva in partea secunda, reusind sa reduca din diferenta in minutul 60, prin Tchassem, care l-a invins pe Turita cu un sut puternic din alergare.

Anuntat de ocazia lui Julei, golul egalizator al oaspetilor a venit in minutul 82, cand Tututa a urcat pe partea stanga, a centrat mingea in mijlocul careului de unde Afalna a marcat pentru scorul final de 2-2.

Somuz Falticeni: Chindris – Chiselita, Forizs, Toukam, Dohotaru, Njindja, Miclos, Tututa, Afalna, Julei, Zapata. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Bady, Tchassem si Paius.

Foto: Alex Savescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *