VIDEO | Șomuz s-a întors cu un punct de la Vaslui

Somuz Falticeni s-a intors cu un punct de la Vaslui, dupa ce a remizat sambata, scor 1-1, in fata gazdelor de la Sporting, intr-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii a III-a.

Trupa antrenata de Iulian Ionesi a intrat la pauza in avantaj, dupa ce Vasile Chirilescu a deschis scorul in minutul 28, cu o lovitura de cap, in urma unei faze fixe.

Ramasa in inferioritate numerica, dupa ce Pitic a incasat al doilea cartonas galben, echipa falticeneana s-a vazut egalata cu un sfert de ora inainte de final, de golul lui Ciobotaru.

Sporting – Somuz s-a terminat 1-1, iar falticenenii raman neinvinsi in cele cinci meciuri oficiale disputate de la startul noul sezon competitional.

Somuz Falticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Pitic, Bejenar, E. Ciobanu, Sahru, Padovei, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Au mai intrat: Julei, Robciuc, Strajeriu, Cârstean si Nistor.

Marti, de la ora 16.30, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, formatia pregatita de Iulian Ionesi va infrunta Aerostar Bacau, intr-un meci contand pentru Turul IV al Cupei Romaniei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *