VIDEO | Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava: 3-2

Somuz Falticeni isi depune tot mai serios candidatura pentru un loc de play-off, dupa ce s-a impus ieri, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, in fata Forestei, cu scorul de 3-2, intr-un meci din etapa a IV-a.

Cu un plus de determinare in joc, trupa antrenata de Daniel Stoica a deschis scorul in minutul 35, cand camerunezul Toukam, total nemarcat, a inscris cu capul din centrarea lui Julei pentru 1-0 la pauza.

De partea cealalta, fara antrenorul principal Dorin Goian, ramas in izolare, pozitiv cu COVID-19, oaspetii s-au dovedit periculosi doar la fazele fixe. Asa au si reusit sa egaleze, in minutul 52, cand Marin a trimis mingea cu capul in plasa in urma unui corner executat de Druga. Gruparea falticeneana a revenit insa in avantaj peste doar noua minute, nou-intratul Padovei punctand pentru 2-1 cu un sut din unghi, la coltul lung. Anuntat de ocazia lui Afalna, golul trei al Somuzului a venit in minutul 87 si i-a apartinut aceluiasi Padovei, care inscris dupa o pasa a lui Julei. “Galben-verzilor” nu le-a mai ramas timp decat sa reduca din diferenta, acelasi Marin stabilind scorul final cu o executie din interiorul careului dupa un nou corner executat de Druga, in cel de-al doilea minut de prelungire.

Somuz – Foresta s-a terminat 3-2, iar formatia falticeneana are punctaj maxim dupa primele patru etape de campionat, in vreme ce pe Areni promovarea in Liga a II-a aduce mai degraba a gluma.

Somuz Falticeni: Chindris – Chiselita, Forisz, Dohotariu, Robciuc, Julei, Toukam, Afalna, Njindja, Tatauta, Zapata. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Padovei, Tchassem si Paius.

Foresta Suceava: Gal – Sumanariu, Visinar, Celeadnic, Druga, Stanescu, Filip, Nechita, Cerlinca, Martin, Marin. Antrenor: Daniel Balan. Pe parcurs au mai intrat: Cimbru, Da Silva si Vitu.

Cele doua formatii se vor reintalni la mijlocul saptamanii viitoare in Cupa Romaniei, intr-un meci programat miercuri, de la ora 14.30, tot pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Falticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Daca Foresta nu promovează nici anul acesta, trebuie desființată echipa de fotbal de la Suceava. Mai bine bagă primăria bani in echipa de handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *