VIDEO Sanse sa reintre Tcaciuc

Evolutia modesta a handbalistilor suceveni in a doua repriza a meciului cu Steaua a fost cauzata si de accidentarea lui Ioan Tcaciuc. Din fericire, pivotul Universitatii are sanse destul de mari sa fie recuperat pana la urmatorul joc oficial.

In debutul reprizei sezunde Ioan Tcaciuc a acuzat o accidentare, solicitand sa fie inlocuit imediat. Antrenorul Leonard Bibirig a precizat dupa meci ca lipsa din teren a pivotului sucevean a contat mult in economia rezultatului final: “Spun doar ca Ion este o piesa importanta in angrenajul echipei, mai ales in compartimentul defensiv”.

Directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan, a anuntat insa, ca dupa primele analize accidentarea lui Tcaciuc nu pare foarte grava, iar sansele ca acesta sa poata evolua la Brasov sunt destul de mari.

“Ioan Tcaciuc şi-a îndeplinit foarte bine sarcinile de joc în proporţie de 100% a anihilat ce trebuia în prima repriză, şi în a doua repriză cât a jucat. Din păcate, lipsa lui din teren a coincis cu jocul foarte bun al Stelei pe pătrundere. Miercuri vom afla mai multe despre starea lui, accidentarea nu e una foarte gravă şi dacă totul e bine va fi cu noi la Braşov”, a declarat Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *