VIDEO „Sa fim foarte atenti”

Pentru a spera in continuare la clasarea pe locul 5 in Liga Nationala, handbalistii suceveni sunt obligati sa invinga ultima clasata, Rom Cri Brasov. Studentii sunt constienti de importanta celor doua puncte si promit ca vor trata meciul cu maxima seriozitate.

“Am facut cateva vizionari cu ei si este o echipa care se mobilizeaza foarte bine pe teren propriu. Sala ii ajuta foarte mult si cred ca in vederea indeplinirii obiectivului nu ne putem permtie niciun pas gresit. Va trebui sa fim foarte atenti pentru a obtine cele doua puncte”, a declarat Adi Mitrea.

Extrema dreapta a Universitatii, Constantin Bradatan, este de aceeasi parere: “Este un meci care trebuie castigat in vederea indeplinirii obiectivului, un meci pe care trebuie sa il tratam cu seriozitate. Cele doua puncte sunt foarte importante.”

Nici Florin Dospinescu nu considera jocul de la Brasov castigat dinainte: “Jucam cu echipa de pe ultimul loc si sper sa ne intoarcem acasa cu cele doua puncte, mai ales ca in etapa trecuta am pierdut. Nu trebuie sa ne gandim ca sunt pe ultimul loc pentru ca se pot intampla multe surprize.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *