Video S-a aprobat bugetul

Alesii locali au aprobat astazi, intr-o sedinta extraordinara a Consiliului Local, bugetul pentru anul 2013. La capitolul sport cea mai mare suma a fost alocata pentru fotbal: 15 miliarde de lei vechi. Chiar daca nu s-a hotarat cum se vor imparti acesti bani, se pare ca Rapidul va primi 11 miliarde, iar Sporting, 4 miliarde. Anul trecut “ceferistii” au primit de la bugetul local suma de 10,7 miliarde de lei vechi.

In cadrul intalnirii, consilierul Neculai Barbu si-a exprimat reticienta fata de viitorul echipei Rapid: “Avand in vedere ce se intampla la clubul Rapid, as dori sa avem o discutie, in calitatea mea de membru in Comisia de Sport. Trebuie sa vedem cum stau lucrurile acolo, pentru ca altfel riscam sa dam bani intr-un domeniu in care nu va exista performanta. Pentru mine, ceea ce se intampla acolo este un semnal de alarma, iar Consiliul Local, avand in vedere finantarea substantiala pe care o acorda, nu ar trebui sa fie indiferent.

Replica primarului Ion Lungu nu s-a lasat asteptata. Acesta a avertizat ca daca nu vor avea rezultate, “ceferistii” nu vor incasa bani de la Primarie.

“Vreau sa va spun foarte clar. Daca nu vor fi rezultate la Rapid nu vor primi bani. Eu am transmis acest mesaj, mai ales ca aceste sume vor fi achitate in functie de executia bugetara. Daca nu vor avea rezultate, nu vor primi bani”, a spus Ion Lungu.

Iata cum au fost repartizati banii la sport:

fotbal – 15 miliarde
handbal – 10 miliarde
rugby – 2 miliarde
volei – 1,5 miliarde
dans sportiv – 300 milioane
fotbal juniori – 300 milioane
tir sportiv – 250 milioane
tenis de camp – 250 milioane
box – 200 milioane
culturism – 200 milioane
tenis de masa – 100 milioane
judo – 100 milioane
planorism si aeromodelism – 100 milioane
hochei – 100 milioane
lupte – 100 milioane
atletism – 100 milioane
sah – 100 milioane
canotaj – 100 milioane

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *