VIDEO | România U15 – Moldova U15: 0-6

Echipa nationala de juniori under 15 a Republicii Moldova si-a luat revansa, cu varf si indesat, in fata selectionatei regiunii de nord-est a Romaniei. Selectionata de peste Prut s-a impus in meciul gazduit miercuri de stadionul Areni din Suceava, cu un neverosimil scor de 6-0 (1-0). Basarabenii au punctat pe tabela de marcaj prin Garganciuc (2), Ignat, Fratea, Dani si Covalciuc.

Portarul Razvan Zofota, cel care a limitat proportiile scorului in prima repriza, si mijlocasul Sebi Nechita au fost titulari in selectionata Romaniei. Ceilalti doi suceveni din lot, Denis Solovastru si Filip Rusu, au intrat pe parcursul jocului.

Romania (NE): Zofota – A. Craciun, V. Rusu, St. Simion, V. Mihaita, S. Nechita, Colici, Cioca, C. Onut, Iurascu, Al. Mihai. Rezerve: Dolohanceanu, Solovastru, F. Rusu, Pilat, Lazar, Duda si Baban. Selectioner: Ionut Chiochiu.

Republica Moldova: Filipov – Scuztul, Ignat, Eltov, Clele, Covalciuc, Dosca, Bulmaga, Mutcanu, Fratea, Corabelnicov. Rezerve: Pelin, Rilschi, C. Dani, Serebzian, Garganciuc, Stegozescu si Butucel. Selectioner: Ivan Testemitanu.

Ma bucur ca am reusit sa organizam un meci international la Suceava, chiar in Anul Centenarului. Diferenta de scor a fost insa mult prea mare tinand cont de realitatea din teren”, a spus presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton. In meciul tur, disputat in urma cu o luna, la Chisinau, selectionata Romaniei castigasera in fata nationalei Moldovei, cu 2-1.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Scorul a fost prea mic fata de realitatea din teren si asta datorita tusierilor. Se vede si pe filmare greseli grave…cel putin 2 situatii de gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close