VIDEO Rezumatele etapei a 9-a din Liga a 4-a

Șomuzul Preutești a câștigat cu 2-1 (1-0) meciul disputat pe teren propriu în compania Recoltei Fântânele. Cătălin Vasiliu (40) și Ciprian Ștefan (71) au semnat reușitele gazdelor, iar Marius Fodor (90+2) a înscris pentru echipa din Fântânele, în prelungirile partidei. Arbitrii partidei au fost Bogdan Pintilii (A1), Bianca Ciobanu (As. 1), Daniel Bostan (As. 2), iar observator a fost Adrian Catargiu.

Bradul Putna a trecut, pe terenul din Frătăuții Noi, de Forestierul Frumosu cu scorul de 3-1 (2-1). Golurile gazdelor au fost înscrise de Liviu Coroamă (6), Andrei Gherasim (43) și Vasile Dănilă (73). Pentru oaspeți a punctat Alexandru Munteanu (13). Forestierul Frumosu a terminat meciul cu doi jucători mai puțin pe teren. Ionuț Bodale a fost eliminat, în minutul 41, pentru lovirea adversarului când jocul era oprit, iar Costel Daniel a văzut cartonașul roșu în minutul 69 pentru injurii adresate arbitrului. Partida de la Frătăuții Vechi a fost condusă de Andrei Pișta (A1), Claudiu Bosancu (As. 1) și Stelian Boariu (As. 2). Meciul a fost supervizat de Constantin Schipor.

Liderul Ligii a 4-a la fotbal, Șoimii Gura Humorului a suferit prima înfrângere de la startul campionatului. În cadrul etapei a 9-a, gruparea humoreană a cedat duminică pe terenul campioanei en-titre Viitorul Liteni cu 1-2. Gazdele au condus la pauză cu 2-0, prin golurile înscrise de Răzvan Rusu (21) și Dan Lungu (34). Reușita oaspeților a fost semnată de Nicușor Kuruc (47). Meciul a fost arbitrat de Robert Șroder (A1), Alexandru Blanariu (As. 1) și George Plantos (As.2), iar observator a fost Dumitru Antoniu.

În etapa a 9-a din Liga a 4-a s-au mai disputat următoarele meciuri:

MINERUL IACOBENI – PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI 2-1

marcatori: Iulian Țîmpău (20), Ionuț Timiș (33) / Raul Șotropa (27)

arbitri: Mattia Grigorean (A1), Vlad Stiubianu (As.1), Ilie Petrasciuc (As. 2)

observator: Dorin Prodan

ASA RARĂU CÂMPULUNG MOLDOVENESC – MOLDOVA DRĂGUȘENI 1-2

marcatori: Iulian Gavrilei (17) / Constantin Nechitoaia (45+1), Ioan Nechitoaia (50)

arbitri: Florin Bilouseac (A1), Constantin Neamțu (As.1), Mihai Chirilă (As. 2)

observator: Cristian Păduraru

SPORTING POIENI SOLCA – JUNIORUL SUCEAVA 2-5

marcatori: Vasile Savu (40), Vasile Ilisoi (90) / Nicolae Ciurac (23, 51), Denis Solovăstru (28, 78), Narcis Eminovici (75)

arbitri: Radu Teleagă (A1), Iustinian Lavric (As. 1), Adrian Mehedeniuc (As. 2)

observator: Marian Paraschiva

BUCOVINA DĂRMĂNEȘTI – BUCOVINA II RĂDĂUȚI 3-0

JUNIORUL SALCEA A STAT ÎN ACEASTĂ ETAPĂ

clasament liga4
Clasamentul Ligii a 4-a după disputarea etapei a 9-a
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *