VIDEO Rapid- Tg. Neamţ: 2-3

Revenita pe gazon dupa o pauza competitionala de trei saptamani, Rapid CFR a pierdut azi, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Cetatea Tg. Neamt, intr-un meci disputat pe Areni si care a contat pentru etapa a 13-a.

Prima sansa de gol a partidei le-a apartinut nemtenilor, care si-au inceput seria ocaziilor la poarta “ceferistilor” in minutul 13, cand sutul lui Dascalescu a fost respins in corner de Gavriloaia. Trupa pregatita de Ion Buzoianu a replicat imediat, reusind sa deschida scorul in minutul 14, cand Negru a dejucat pasul la offiside facut de defensiva adversa si l-a executat pe Covrig cu o executie plasata din interiorul careului.

Cetatea a izbutit sa restabileasca egalitatea in minutul 28, cand Caliniuc a centrat de pe dreapta, aparatorii rapidisti s-au incurcat reciproc, iar Isache a marcat pentru 1-1 din carambolul iscat in gura portii sucevene.

Peste alte trei minute, nemtenii a trecut in avantaj gratie golului semnat de Usturoi, care a transformat in forta o lovitura libera de la 20 de metri, mingea intrand in plasa cu toata oponenta lui Gavriloaia. Pe fondul starii de visare din defensiva rapidista, oaspetii se puteau desprinde pe tabela in minutul 42, dar acelasi Isache a preferat un sut din unghi in locul unei pase catre Dascalescu, aflat nemarcat in careu.

Ocazia nemtenilor avea sa se razbune la doua minute dupa pauza, cand Breniuc a egalat scorul la 2-2, dupa ce a finalizat cu o puternica lovitura de cap un corner executat de Negru. In ciuda presiunii exercitate de gazde la poarta lui Covrig, nemtenii au revenit din nou in avantaj in minutul 66, cand Petrescu a primit o pasa in adancime, a trimis mingea cu capul peste portarul Gavriloaia si a inscris cu poarta goala pentru 2-3.

Finalul a scos in evidenta o aparare eroica a oaspetilor, care au plecat cu toate punctele de pe Areni, nu inainte de a mai bifa o ocazie de gol prin Patrichi, a carui scarita a trecut la o palma de poarta suceveana.

Rapid Suceava: Gavriloaia – Pantea, Breniuc, Sava, Spatar – Oniu, Apetrei, Branza, Romaniuc – Negru, Burlacu. Au mai intrat: I. Plamada, Golofca, Jalba si Corban.

Cetatea Targu Neamt: Covrig – Leuciuc, Ailenii, Zavate, Sobariu, Caliniuc, Boganet, Usturoi, Petrescu, Isache, Dascalescu. Au mai intrat: Patrichi si Afloarei.

In urma acestui rezultat, cele doua formatii au facut rocada in clasament, Rapid ajungand pe un rusinos loc 11. In penultima etapa a turului, “alb-visinii” se vor deplasa, vineri, pe terenul gruparii FCM Onesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Rapid- Tg. Neamţ: 2-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*