VIDEO| Rapid – Otopeni: 2-1

Vezi rezumatul video al meciului dintre Rapid Suceava si CS Otopeni, desfasurat miercuri pe stadionul „Areni” si incheiat cu scorul de 2-1. Oaspetii au deschis scorul in minutul 2 prin Dedu, iar „ceferistii” au intors rezultatul gratie golurilor marcate de Maradona Chiriac (’31) si Mircea Negru (’42). Partida a contat pentru ultima etapa din cadrul sezonului 2012/2013 al Ligii a II-a.

COMENTARII:

7 Comentarii la "VIDEO| Rapid – Otopeni: 2-1"

  1. Nu am fost lo meci…dar am vazut filmarea….cine spune ca acest meci a fost blaat cu siuranta e rautacios sau chiar are un alt interes, ca de altfel 30% dis spectatorii de la meci. Nimeni nu mai tine cu echipa asta…pacat ….vom avea fotbal din nou peste 5-6 ani chiar 10.
    „Mai bine se desfiinteaza”, „niste betivi”, „au salarii prea mari”, Moldovan e prost, Hutu e prost, Anton e prost, Clim e prost….NU AM STIUT NICIODATA SA FIM UNITI SI SA NE APRECIEM UNII PE ALTII, SA NE AJUTAM…NE MERITAM SOARTA…POATE CA „NOI TOTI” SUNTEM PROSTI!

    • De ce vorbesti tu aiurea urmarind un clipe de 2 minute in care editorul a selectat ce a vrut. Ca sa poti sa iti formezi o parere trebuie sa vezi meciul intreg. A fost blat curat. Daca doreau, cei de la Otopeni castigau lejer la Suceava. In repriza a doua pur si simplu nu au vrut sa atace. Au plimbat mingea la mijlocul terenului de i-au ametit pe cei de la Rapid. Jucatorii Rapidului au picat fizic. Diferenta mare de valoare si conditie fizica intre echipe. La multe faze faceau misto prin pase repetate in care jucatorii nostri erau prinsi la mijloc si alergau bezmetici dupa minge.

  2. adevar cezar .

  3. In alea 2 min sa vazut cate ocazii au fost.e de ajuns pt a vedea ca sa jucat pe bune

  4. Si pan la urma care eprob voastra daca a fost blat’?va tot credeti suporteri da nici pe departe nu sunteti.ciocu mic si Forza Suceava

  5. am fost si eu la meci , singurul din retur !A doua repriza cam suspecta ,totusi au avut cateva ocazii Otopeniul .Pacat de Mircea Negru ,prima repriza a fost cel mai bun de pe teren,fara sa alerge cam deloc .IL stiu de mic de cand a venit de la Cugir ,mare talent,juca la gupa noastra cu trei ani mare ca el si greu ii lua cineva mingea de la piceor.Daca ar fi fizic ok (sanatoas, bine pregatit) ar putea juca linistit in prima liga la echipele fruntase…..

  6. sunteti penali dea dreptu!!! se vede din avion ca otopeniul nu vreia sa dea gol

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*