VIDEO| Rapid – Chindia: 3-0

Vezi rezumatul video al meciului dintre Rapid Suceava si Chindia Targoviste, desfasurat vineri pe stadionul „Areni” si incheiat cu scorul de 3-0 (2-0). Toate cele trei goluri ale formatiei sucevene au fost marcat de Mircea Negru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. HAI SA FACEM O GALERIE FRUMOASA LA MECIURILE CU BRAILA, NAVODARI , OTOPENI ! ECHIPA ARE NEVOIE DE NOI ! SUNT MECIURI FOARTE IMPORTANTE PENTRU NOI ! CINE SE OCUPA DE GALERIE SA IE-IE INITIATIVA SI SA NE PREGATIM CA SA FIM APROAPE DE BAIETI ! HAI BAIETI ! HAI RAPID !

  2. Ne salvam de la retrogradare.Nu sunt meciuri foarte grele.Daca va sta Magiun langa baieti sigur ne salvam.Vrem STADION.Macar unu cat de vreo 8000.Lungule pune mana la trb si imp q Nechifor faceti stadion.Forza Suceava

  3. Ne salvam de la retrogradare.Nu sunt meciuri foarte grele.Daca va sta Magiun langa baieti sigur ne salvam.Vrem STADION.Macar unu de vreo 8000.Lungule pune mana la trb si imp q Nechifor faceti stadion.Forza Suceava

  4. voi chiar mai credeti in spiridusi??? adica nu bati tu pe dinamo 2 care juca cu copii de14 ani si pe galati, si emiti pretenti sa castigi cu sageata, otopeni, braila loooollll:)))))))))))))))))))

  5. Mult succes de la un suporter Botosanean. Sa le aratam tuturor ca in nordul moldovei exista fotbal adevarat si va asteptam la Botosani la meciurile de liga1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *