VIDEO Rapid – Ceahlăul: 1-2

Rapid Suceava promite să facă o figură frumoasă în noua ediţie de campionat. În ultimul amical al verii, ceferiştii s-au descurcat bine în compania Ceahlăului, chiar dacă în final au pierdut cu scorul de 1-2.

Rapid Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ s-au întâlnit joi după-amiază pe stadionul Areni, într-un ultim meci de pregătire înainte de startul sezonului. Oaspeţii au dominat începutul partidei şi au irosit 3 mari ocazii de a deschide scorul. Chiar şi atunci când nemţenii au reuşit să introducă mingea în plasa, golul a fost anulat pentru off-side. De cealaltă parte, rapidiştii au ameninţat o singură dată poarta Ceahlăului, printr-o lovitură liberă executată de Romaniuc.

Primul gol al partidei a fost marcat în startul reprizei secunde. Pantea a fost faultat în interiorul careului, iar Mircea Negru l-a învins din penalty pe Andrei Roheţki. Acelaşi Negru a avut şansa să dubleze avantajul Rapidului, însa nu l-a mai putut învinge pe portarul Ceahlăului. Fotbaliştii pregătiţi de Marin Barbu restabilit egalitatea la mijlocul reprizei secunde, prin suceveanul Gafiţa. Rapidul şi-a trecut apoi în cont alte câteva ocazii, însă scorul a ramas 1-1 până spre finalul partidei. Ceahlăul a reuşit să îşi asigure victoria în minutele de prelungire, când Gafiţa l-a învins pe Gavriloaia cu un şut sub bara transversală.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *