VIDEO / Rapid- Ceahlăul: 0-2

Ceahlaul s-a impus, cu scorul de 2-0, in amicalul disputat astazi, pe Areni, in fata echipei Rapid Suceava.

Desfasurata pe un teren inghetat, partida a debutat cu trupa pregatita de Marin Barbu la carma jocului, nemtenii bifand doua ocazii mari in primele 20 de minute ale jocului, cand fie lipsa de concentare a nemtenilor, fie goalkeeperul Pascal s-au opus deschiderii scorului. Replica “ceferistilor” a venit la jumatate de ora de la startul meciului, cand portarul oaspetilor, suceveanul Andrei Rohetki, a fost eliminat de pe teren in urma unei intrari imprudente asupra lui Liutek, care scapase pe un culoar favorabil spre buturile nemtene. In ciuda deciziei centralului Ionut Ignat, avand in vedere caracterul amical al jocului, Ceahlaul a continuat meciul in efectiv complet, locul lasat de Rohetki in poarta oaspetilor fiind luat de danezul Villadsen.

Dominarea gruparii de sub Pietricica avea sa se concretizeze in minutul 36, cand nemtenii au centrat de pe banda dreapta, Constantinescu s-a ridicat dintr-un buchet de jucatori si a deschis scorul cu o lovitura plasata la coltul lung. Pana la pauza, oaspetii au mai trecut in doua randuri pe langa majorarea scorului prin acelasi Constantinescu, varful nemtean trimitiand insa de fiecare data pe langa tinta.

Ultimele sanse de gol ale meciului au apartinut insa trupei pregatite de Ioan Radu. Astfel, in minutul 69, Sava l-a testat pe Villadsen cu un sut puternic de la 20 de metri, pentru ca pe final Zaremba sa trimita peste poarta dintr-o lovitura libera din partea stanga. Scor final 0-2 si formatia suceveana bifeaza a treia infrangere consecutiva fara gol marcat in mandatul lui Ioan Radu.

Rapid Suceava: Pascal – Ghiviziu, Breniuc, Dumitriu, Spatar – Fl. Plamada – Golofca, Corban, I. Plamada, Pascanut – Liutek. Antrenor: Ioan Radu. Au mai jucat: Zaremba, Hofbauer, Sava, Sfarnaciuc, Olariu, Vitel, Rebenciuc, Barbir si Ciornea, ultimul fiind un fundas stanga adus de la formatia Luceafarul Mihai Eminescu.

Ceahalul Piatra Neamt: Rohetki – Dumitras, Forminte, Vitelaru, Barna – Badescu, Ceobotaru, Achim, Vidrariu,- Gafita, Constantinescu. Antrenor: Marin Barbu. Au mai intrat: Villadsen, Nohai, Ichim, Gorea, N’dyae, Sofronie, Onciu, Miron, Diogo si Ene.

Foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO / Rapid- Ceahlăul: 0-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*