Video / Railex a luat bronzul

Nu mergem la Timisoara sa facem act de prezenta. Sper sa prindem podiumul”, promitea Dan Haraga, liderul echipei Railex Suceava, inainte de startul turneul final al Campionatului National de minifotbal, competitie desfasurata in acest weekend si care a reunit 24 de campioane municipale.

Zis si facut. La capatul unui regal fotbalistic intins pe trei zile, fotbalistii de la Railex s-au intors acasa cu medaliile de bronz la gat, la chiar prima participare suceveana la o intrecere de asemenea nivel.

Railex a urcat pe podium, dupa ce s-a impus, azi, in finala mica a competitiei, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Terramold Iasi, golurile echipei sucevene fiind inscrise de Nicoara (2), Tomescu si Cainari.

Railex a fost scoasa din lupta pentru aur de campioana editiei precedente Magic Difpress Iasi, in fata careia a pierdut, in semifinale, cu scorul de 1-3, golul de onoare al sucevenilor fiind marcat de Luca.

Ne bucuram ca ne-am respectat promisiunea si ne-am intors acasa cu o medalie. Am avut o evolutie peste asteptari, tinand cont ca nivelul adversarilor a fost unul extrem de ridicat. A fost o experienta placuta, pe care speram sa o repetam in anii viitori, cand stim ce avem de facut pentru o clasare si mai sus”, a spus, la finalul turneului, liderul echipei sucevene, Dan Haraga.

Railex mizat la turneul final pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Daniel Cazacu, Florin Haraga, Daniel Haraga, Liviu Luca, Marius Macovei, Constantin Sidoriac, Viorel Stan, Marian Ungureanu, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Cornel Cainari, Ovidiu Bosancu, Sorin Nicoara si Claudiu Sevaciuc.

Editia din acest an a Campionatului National a fost castigata de formatia Consiliului Judetean Buzau, care s-a impus, in marea finala, la loviturile de departajare, in fata gruparii Magic Difpress Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Video / Railex a luat bronzul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*