VIDEO Purici, in probe la CSU

Dupa plecarea lui Marius Ignat, oficialii Universitatii Suceava se vad nevoiti sa caute alte solutii pentru a acoperi postul de pivot. In vederile sucevenilor se afla si basarabeanul Stanislav Purici(foto), un jucator in varsta de 24 de ani, care a evoluat in ultima perioada in Rusia.

Sucevenii l-au remarcat pe Purici anul trecut, la Memorialul “Mihai Mironiuc”, acesta evoluand pentru Olimpus Chisinau. In ultimele zile pivotul moldovean s-a aflat la Suceava pentru a da probe, iar vineri dimineata se va intoarce in Republica Moldova. In functie de impresia cu care a ramas antrenorul Leonard Bibirig, jucatorul va fi contactat telefonic saptamana viitoare pentru a i se da un raspuns. Inainte insa de a semna un eventual contract cu Universitatea, Stanislav va efectua un control RMN, intrucat acuza unele probleme la genunchi.

In varsta de 24 de ani, Stanislav Purici a evoluat cu Olimpus Chisinau, in ultimii 5 ani, in Cupa Challenge, Cupa EHF si Cupa Cupelor. La inceputul anului acesta a parasit capitala Republicii Moldova pentru a juca in Rusia.

Exit mobile version