Video & Foto| Provocarea manechinului, în sala LPS. Foştii elevi şi profesorii au făcut spectacol în meciul demonstrativ

„Provocarea manechinului”, isteria care a cuprins o lume intreagă, a ajuns şi în Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava. La finalul evenimentului caritabil de joi, intitulat “Dăruiește un strop de fericire”, zeci de persoane din tribune, antrenori si sportivi au stat nemișcați, timp de un minut, în poziții dintre cele mai diverse. Ce a ieşit, vedeţi în materialul VIDEO de mai jos!

Cel mai asteptat moment al zilei a fost meciul dintre selectionata profesorilor si o echipa formata din mai multi jucatori care au trecut pe la LPS Suceava inainte de a ajunge in fotbalul profesionist. Castig de cauza a avut selectionata jucatorilor, care s-a impus in final, cu scorul de 8-7, prin golurile marcate de forestierii Stanescu (3), Cainari (3) si Cerlinca (2). Pentru selectionata cadrelor didactice au punctat Bagu (2), R. Bernicu (2), Mosuc, Ov. Murariu si Livadaru.

lps-demonstrativ-1

Selectionata jucatorilor: Vlad Hantascu, Toma Niga – Vlad Stanescu, Cornel Cainari, Andrei Cerlinca, Catalin Strugariu, Daniel Paius si Andrei Duman.

lps-demonstrativ-2

Selectionata profesorilor: Marius Lup – Ioan Radu, Razvan Bagu, Marcel Cretuleac, Vasile Mosuc, Codrin Prorociuc, Ovidiu Murariu, Dumitru Livadaru, Razvan Bernicu si Claudiu Sevaciuc, ultimul fiind promotorul evenimentului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *