VIDEO Preselecţie la LPS

Antrenorii de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava sunt în căutarea de noi talente pentru echipele de fotbal. În acest sens, Ovidiu Murariu şi Ioan Radu au organizat miercuri o preselecţie pentru tinerii din judet care sunt născuţi între anii 1992 şi 1995.

În ciuda frigului de afară, peste 60 de jucători s-au prezentat pe stadionul din Şcheia, la acţiunea organizată de LPS Suceava. Timp de câteva ore aceştia au încercat să îi convingă pe antrenorii Ovidiu Murariu şi Ioan Radu că merită un loc în echipele de juniori ale Liceului cu Program Sportiv.

“Toata lumea afirma ca in judet sunt copii buni, dar nimeni nu-i cauta. Noi credem ca aceasta selectie pe care am initiat-o si-a atins scopul. Am vazut copii cu calitati deosebite in prima parte, cand au jucat cei nascuti in 1992 si 1993. Speram sa putem aduce pe o parte dintre acestia la LPS pentru a forma echipe foarte bune la nivelul juniorilor republicani”, a declarat Ovidiu Murariu.

Ovidiu Murariu spera sa gaseasca intelegere din partea cluburilor de care apartin jucatorii, pentru ca acestia sa poate evolua la LPS Suceava: “Judetul Suceava dispune de un potential uman deosebit si ramane la latitudinea noastra sa reusim sa adunam acesti copii. Speram sa gasim intelegere din partea cluburilor de care apartin. Ne intereseaza revigorarea activitatii fotbalistice la Liceului cu Program Sportiv la toate categoriile de varsta.”

Acţiunea de miercuri a început la ora 10:00 şi s-a adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani din judeţul Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Preselecţie la LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*