VIDEO| Ostrovanu, învins de marocanul Jarraya

Andrei Ostrovanu a pierdut meciul susținut în compania marocanului Mohamed Jarraya, în cadrul ediției a 34-a a galei Enfusion, desfășurată în localitatea olandeză Gronigen. Luptătorul sucevean a încasat, spre finalul primei runde, o lovitură care l-a împiedicat să continue partida.

Andrei Ostrovanu i-a făcut față cu brio experimentatului său adversar în primele două minute. Cu câteva secunde înainte de pauză, marocanul a prins însă o lovitură norocoasă, care l-a pus la pământ pe luptătorul sucevean.

„Am pierdut lupta, dar sunt bine, nu m-am accidentat și sunt apt pentru următoarea provocare, meciul de pe 28 noiembrie, de la Newcastle. Mulțumesc din suflet familiei și colegilor care au venit să mă susțină de aproape și, nu în ultimul rând, celor de acasă, care mi-au scris mesaje și au fost alături de mine”, a comentat luptătorul sucevean pe pagina personală de Facebook.

Luni, Andrei Ostrovanu a împlinit 23 de ani, iar la întoarcerea în Anglia, colegii de la clubul Southend Combat Academy, i-au făcut o surpriză.

What better way to round off another great day at the academy than with cake? Happy birthday champ (excuse the language )

Posted by Southend Combat Academy on Monday, 23 November 2015

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *