Andrei, victorios la Ploieşti

Andrei Ostrovanu - Robert Stoica

Andrei Ostrovanu şi-a început aventura în Superkombat cu o victorie. În supergala desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Ploieşti, luptătorul sucevean a câştigat la decizie în fata lui Robert Stoica.

Sala Sporturior „Olimpia” din Ploieşti a găzduit ediţia aniversară Superkombat Fighting Championship, care a celebrat cinci ani de transmisiune directă pe Eurosport. Desfăşurată în prezenţa a peste 4.000 de spectatori, gala a fost urmărită în 90 de ţări. În meciul inaugural, la categoria mijlocie, 71 de kilograme, s-au înfruntat doi debutanţi: suceveanul Andrei Ostrovanu de la clubul Southend Combat Academy şi Robert Stoica de la Respect Gym Găeşti. La capătul unei lupte spectaculoase, Andrei Ostrovanu a câştigat prin decizie unanimă.

“A fost o seară incendiară la Superkombat. Este o victorie importantă pentru mine şi un pas înainte. Vreau să mulţumesc din suflet atât celor care au fost alături de noi la Ploieşti cât şi celor care ne-au ţinut pumnii de acasă, sponsorilor „Safe Construcţii Civile şi Industriale” şi RUDE BOYS Echipament România! Mă simt bine, nu am accidentări şi de mâine voi reîncepe antrenamentele în forţă pentru următoarele provocări”, a spus Andrei Ostrovanu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andrei, victorios la Ploieşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*