VIDEO Meciul lui Bibirig

Istoria confruntarilor dintre Universitatea Suceava si Dinamo Bucuresti va inregistra vineri un nou episod. Sucevenii sunt obligati sa castige din nou in fata cainilor pentru a se mentine in cursa pentru locul 5.

Universitatea s-a dovedit in ultimii ani o veritabila “bestia nera” pentru dinamovisti, bucurestenii reusind sa smulga un singur punct echipei sucevene. Nici de data aceasta Leonard Bibirig nu isi permite sa piarda vreun punct in fata fostei sale echipe.

“Ne asteapta o etapa foarte grea din doua puncte de vedere. Nu avem decat varianta victoriei si intalnim o echipa care se afla intr-o forma sportiva foarte buna. Au avut rezultate foate bune mai ales in acest retur de campionat, pe teren propriu, dar si in deplasare. Intalnim o echipa care imbina foarte bine experienta unor jucatori cu tineretea altora. Consider ca printr-o mobilizare foarte buna si o daruire exemplara putem sa castigam cele doua puncte”, a anuntat Leoanrd Bibirig

In meciul tur, sucevenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 42-31. Meciul dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Suceava va avea loc vineri, de la ora 17:00 si va fi transmis in direct pe Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Meciul lui Bibirig"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*