VIDEO LPS Suceava – Ceahlăul:1-5

Echipele de juniori B de la LPS Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ au făcut spectacol la Itcani. La capătul unui meci cu şase goluri şi trei bare, oaspeţii s-au impus cu scorul de 5-1.

Ovidiu Murariu i-a ţinut joi locul lui Ovidiu Căldarus pe banca tehnica a juniorilor B de la LPS Suceava. Gazdele au început foarte bine partida, trecând pe lângă deschiderea scorului în două rânduri. Ocaziile sucevenilor s-au răzbunat, Ceahlăul reuşind să deschidă scorul în urma unei acţiuni prelungite de atac. Oaspeţii şi-au dublat avantajul câteva minute mai târziu, profitand de o gafă a portarului sucevean. LPS Suceava a redus din handicap graţie unei execuţii superbe semnată de Alexandru Viu. A urmat o serie de ocazii foarte mari de partea nemţenilor, care au reuşit totuşi să mai înscrie o dată până la pauză.

Cu suceveanul Alexandru Ivan imperial la mijlocul terenului, Ceahlăul a continuat să conducă ostilităţile şi în repriza secundă. Au mai fost încă două goluri şi două bare în dreptul oaspeţilor, care s-au impus în final cu 5-1. În urma înfrângerii suferite joi, LPS Suceava ocupă locul 12 în clasamentul primei serii a Campionatului Naţional de juniori B.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO LPS Suceava – Ceahlăul:1-5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*