VIDEO Locul II în Germania

Selecţionata de fotbal a judeţului Suceava a terminat pe locul al doilea la ediţia din acest an a Turneului „Patru Regiuni pentru Europa”. În cadrul competiţiei organizate în Germania, echipa pregătită de Ciprian Anton şi Aurel Constantin nu a pierdut niciun meci, înregistrând trei remize.

Ediţia din acest an a Turneului Internaţional de Fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”, a fost găzduită de regiunea Schwaben din Germania. Selecţionata Sucevei a fost formată în mare parte din sportivi legitimaţi la Sporting, conduşi de pe margine de Ciprian Anton şi Aurel Constantin.

În primele două zile ale turneului, Suceava a înregistrat rezultate destul de bune, reuşind să obţină remize albe în compania echipelor din Schwaben şi din Mayenne. Sucevenii şi-au îndeplinit norma de goluri în confruntarea cu selecţionata regiunii Cernăuţi. La capătul unui meci cu multe răsturnări de situaţie, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 4-4. În această partida s-a remarcat Buziuc, jucător care a reuşit să marcheze două goluri. Campionii ediţiei a zecea a Turneului „Patru Regiuni pentru Europa” au fost francezii din Mayenne, urmaţi, în ordine, de reprezentanţii României, Germaniei şi Ucrainei.

În precedentele 9 ediţii ale acestui turneu, Suceava a mai luat o singură dată argintul, în rest terminând pe locul trei sau patru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *