VIDEO Laureaţii Cupei Hagi

Cupa “Hagi-Danone” si-a desemnat laureatii Etapei Zonale de la Suceava. Marile castigatoare ale competitiei de pe Areni au fost Scoala Generala Nr. 12 din Suceava (foto) si Ceahlaul Piatra Neamt, cele doua echipe urmand sa evolueze la sfarsitul lunii mai la Turneul Final de la Constanta.

Condusa de pe margine de antrenorul Aurel Constantin, echipa Scolii Nr. 12 a castigat intrecerea dupa ce s-a impus cu destula sansa, la loviturile de departajare, scor 5-4, in fata Scolii din Dumbraveni. Ultima treapta a podiumului a revenit Scolii din Cajvana, in timp ce Scoala din Zvoristea a terminat pe 4.

In competitia rezervata cluburilor profesioniste, trofeul a ajuns in vitrina celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, care au invins in finala, cu scorul de 2-1, gruparea FC Vaslui. Locul al treilea a revenit pustilor de la Politehnica Iasi. Reprezentanta judetului Suceava, echipa Colegiului National “Nicu Gane” din Falticeni a fost eliminata din competitie inca din faza grupelor, din cauza golaverajului mai slab.

Premii speciale – cluburi:
Cel mai bun jucator: Andrei Nica (Ceahlaul Piatra Neamt)
Cel mai tehnic jucator: Dragos Dumitriu (Politehnica Iasi)
Cel mai bun portar: Marius Chelariu (Ceahlaul Piatra Neamt)
Golgheterul turneului: Virgil Ciobanu (FC Vaslui)

Premii speciale – scoli;
Cea mai frumoasa galerie: Scoala Nr. 7 Suceava
Golgheterul turneului: Marius Tofanel (Scoala Dumbraveni)
Cei mai buni antrenor: Aurel Constantin (Scoala Nr. 12 Suceava) si Cristi Carlig (Scoala Dumbraveni)

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *