VIDEO| Înscrie-te la Phoenix Cup!

baschet Phoenix Cup

Clubul Sportiv Phoenix Suceava organizează în perioada 15-16 august ediţia a II-a a competiţiei de baschet 3 la 3 „Phoenix Cup”. În prima zi, sâmbătă, pe 15 august, pe Esplanada Casei de Cultura, vor avea loc meciurile din faza grupelor, iar duminică, pe 16 august, pe Strada Calea Burdujeni (în faţa parcului), se vor desfăşura jocurile din fazele finale. Data limită de înscriere este 3 august. În paralel cu turneul propriu-zis, vor fi organizate concursuri de aruncări libere şi aruncări de 3 puncte, la care va putea participa oricine doreşte.

Vezi promo-ul competiţiei:

Asteptam inscrierile pana pe 03.08.2015 !!! Enjoy !

Posted by ACS Phoenix Suceava on Tuesday, 21 July 2015

Ediţia a II-a a “Phoenix Cup” va fi prefaţată de un proiect social intitulat „Aruncaţi grijile la coş!”, care se va desfăşura pe 1 august pe Esplanada Casei de Cultură Suceava şi pe 2 august pe strada Calea Burdujeni (în faţa parcului). În cele două zile sunt aşteptate toate persoanele care vor să uite de grijile cotidiene aruncând la coş sau jucând baschet.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de facebook ACS Phoenix Suceava şi la numărul de telefon 0757 / 388 269. GazetaSV.ro este partener media al competiţiei.

afis Phoenix Cup 2015

afis Phoenix Cup 2015

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO| Înscrie-te la Phoenix Cup!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*