VIDEO Incendiu la AJF

Şefii fotbalului judeţean au tras joi dimineaţă o sperietură soră cu moartea. Acoperişul sediului Asociatiei Judeţene de Fotbal a luat foc din cauza sobei care încălzea clădirea, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Incidentul s-a produs în jurul orei 9:00, când în sediul AJF Suceava se aflau cinci persoane, inclusiv preşedintele asociaţiei Aurel Daicu. Din fericire, aceştia au observat la timp fumul şi au părăsit incinta. Aurel Daicu l-a găsit vinovat pentru incendiul izbucnit pe Liviu Barbosu, patronul firmei care s-a ocupat cu lucrările de modernizare a cladirii.

“Cand constructorii domnului Liviu Barbosu au pus soba, i-am spus acestuia ca burlanul nu este corespunzator. In devizul de lucrare era prevazut ca ne face un cos normal de fum. Acum el va trebui sa raspunda de acest incident si sa plateasca daunele”, a spus Aurel Daicu.

Până în urmă cu doi ani activitatea forurilor fotbalistice judeţene s-a desfăşurat într-un spaţiu de langa sediul CSM Suceava, clădire prevăzută iniţial pentru a funcţiona ca spălătorie. În vara lui 2008 AJF Suceava s-a mutat în spaţiul de la intrarea pe stadionul Areni, iar în urmă cu câteva luni au fost efectuate mai multe lucrări de modernizare ale noului sediu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Incendiu la AJF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*