VIDEO/ Iţcănenii merg la Timişoara

Echipa Scolii Generale nr. 7 din Suceava s-a impus in competitia scolilor din faza zonala al Cupei Hagi Danone, competitie ce s-a desfasurat, la finele acestei saptamani, pe gazonul stadionului Areni.

Incurajati din tribune de o inimoasa galerie formata din colegi, prieteni si parinti, pustii condusi de profesorul Marius Pavaluc au castigat intrecerea destinata amatorilor, dupa ce s-au impus in finala de astazi, la loviturile de departajare, scor 5-3, in fata celor de la Scoala Generala Nr. 9 din Obcini.

Gruparea din Itcani a acaparat si festivitatea de premiere, castigand trei dintre cele patru premii speciale acordate de organizatori: distinctia pentru cea mai frumoasa galerie, premiul pentru cel mai bun portar prin Alex Macoveiciuc si titlul de golgheter al turneului, adjudecat de decarul Stejarel Ferar.

Sferturi:
Scoala Zvoristea – Scoala Nr.9 Suceava 0-1
Scoala Banesti – Scoala Nr.10 Suceava 0-1
Scoala Nr. 6 Suceava – Scoala Dumbraveni 3-0
Scoala Ilisesti – Scoala Adancata 0-3

Semifinale:
Scoala Nr. 9 Suceava – Scoala Nr.10 Suceava 3-1
Scoala Nr. 7 Suceava – Scoala Adancata 1-0

Finala:
Scoala Nr. 9 Suceava – Scoala Nr. 7 Suceava 0-0 (3-5, dupa penalty-uri)

Odata cu castigarea fazei zonale de pe Areni, echipa Scolii Generale Nr. 7 din Suceava s-a calificat automat la turneul final al Cupei Hagi ce se va desfasura in perioada 29 mai – 1 iunie la Timisoara.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *