VIDEO HC Bucovina, pe locul I la Memorialul “Dumitru Bernicu”

Foști elevi ai antrenorului Dumitru Bernicu, dar și alți handbaliști care și-au încheiat activitatea de performanță s-au întâlnit la Liceul cu Program Sportiv Suceava în cadrul Memorialului “Dumitru Bernicu”. La cea de-a șasea ediție a evenimentului organizat în memoria celui care a condus timp de două decenii instituția suceveană de învățământ au participat patru echipe de old-boys. Este vorba despre Golden Boys Merasport Baia Mare, Old-Boys Vaslui, Botoșani Old-Boys și HC Bucovina Suceava.

HC Bucovina Suceava, echipă condusă de Răzvan Bernicu, s-a clasat la final pe primul loc, cu victorii pe linie: 27-22 cu Botoșani, 18-10 cu Vaslui și 27-18 cu Baia Mare. HC Bucovina a câștigat și două premii individuale. Mihai Rohozneanu a fost desemnat MVP-ul turneului, iar Cristian Adomnicăi a fost cel mai bun marcator.

Tot în cadrul ediției a 6-a a Memorialului “Dumitru Bernicu”, miercuri, de la ora 13.00, va avea loc un meci demonstrativ de handbal între o echipă a jucătorilor și o echipă a profesorilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close