VIDEO Goe, mvp-ul meciului

Punctul de atractie al Cupei Mos Craciun, editia 2010, l-a reprezentat meciul demonstrativ de miercuri seara, care a reunit in sala LPS circa 20 de actuali si fosti jucatori care si-au legat cariera de fotbalul din Suceava.

Astfel, in echipa rosie, antrenata de Silviu Stanescu si formata din fotbalisti din vechea garda au evoluat: Mihai Gurita, Ovidiu Ciobanu, Ovidiu Murariu, Florin Cristescu, Mugur Bolohan, Andrei Rohetki, Adrian Beldiman, Daniel Balan, Dorin Goian si Gica Paius. De partea cealalta, in echipa “alba”, condusa de pe banca de Ioan Radu s-au regasit Paul Bosancu, Tudor Homneac, Vlad Hantescu, Florin Plamada, Vlad Stanescu, Marius Onciu, Laurentiu Berezoschi, Daniel Paius, Ionut Nichitoaia, Alexandru Buziuc si Mihai Roman.

Lovitura de incepere a meciului a fost data, in mod simbolic, de catre presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur. Dupa aproape de o ora de joc, in care buna dispozitie a fost la ea acasa, la fluierul final al arbitrului Sebastian Gheorghe, echipa “lupilor tineri” s-a impus cu scorul de 9-7. Pentru castigatori au punctat: Roman Stanescu si Homneac, cate doua goluri, Berezoschi, Onciu si Buziuc. Din tabara adversa, in evidenta a iesit internationalul Dorin Goian, autor a cinci goluri in meciul demonstrativ de miercuri. Celelalte reusite ale trupei conduse de actualul fundas al celor de la Palermo au fost semnate de Gurita si Beldiman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Goe, mvp-ul meciului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*