VIDEO| Gloria Buzău – Bucovina Pojorâta: 4-2

gloria-buzau-bucovina-pojorata

Bucovina Pojorâta și-a complicat și mai tare situația din clasament, după ce a fost învinsă sâmbătă, în prima etapă din play-out-ul Ligii a II-a, cu un spectaculos scor de 2-4, pe terenul formației Gloria Buzău.

Echipa condusă de Ion Viorel a început în forță întâlnirea, reușind să deschidă scorul încă din minutul 10, când Burlacu a finalizat cu un șut din șapte metri o acțiune prelungită de atac la poarta lui Raul Pop. Fără replică din partea oaspeților, Gloria și-a dublat avantajul în minutul 39, când Răducă a primit o pasă lungă în spatele fundașilor adverși, a pătruns în careu și a înscris cu un șut puternic din 8 metri.

Pojorâta a jucat ca niciodată și a pierdut ca-ntotdeauna

Sucevenii s-au trezit abia după pauză, reușind să reducă din handicap în minutul 52, în urma unui penalty obținut și executat de Căinari. Mai mult, peste doar trei minute, stupoare printre spectatorii buzoieni. Bucovina a reușit să restabilească egalitatea, după ce Coman a finalizat cu capul un contraatac purtat de Căinari pe partea stângă. Bucuria trupei antrenate de Dănuț Mândrilă, revenit de sâmbătă pe banca tehnică după o suspendare de trei etape, a fost însă de scurtă durată, buzoienii revenind în avantaj în minutul 55, când Dedu a marcat cu o lovitură puternică de cap după o centrare a lui Danciu. Gazdele aveau să-și securizeze victoria în minutul 78, după ce Jarda a deviat în propria poartă o centrare trimisă de nou-intratul Bota.

Gloria Buzău – Bucovina Pojorâta s-a terminat 4-2, iar gruparea de la poalele Giumalăului este la cinci puncte de locul ce duce la baraj.

Gloria Buzău: A. Preda – A. Iordache, Vîrtej, Ct. Vlaicu, G. Ghiță – G. Marcu, M. Dedu, Danciu (’75 Bota), Bobe (’81 Koprindzhiyski) – D. Burlacu (’62 Cl. Dumitrescu), Răduca. Antrenor: Ion Viorel.

Bucovina Pojorâta: R. Pop – D. Cristescu (’82 Pâslaru), Răuță (’46 Vitu), Jarda, Duțică – Juncănaru, V. Stănescu, Jugaru, Căinari – Al. Marin (’68 Buhăcianu), M. Coman. Antrenor: Dănuț Mândrilă.

Mândrilă: “Și locul 3 în play-out poate fi o soluție pentru noi”

“Din păcate a mai trecut un joc în deplasare în care nu am reușit să obținem puncte. Situația noastră se complică, dar mergem mai departe. Trebuie să ne jucăm șansa până la capăt. La începutul reprizei a doua, am avut 20 de minute foarte bune, am sperat să plecăm cu un punct de aici la 2-2, dar s-a văzut că Gloria este o echipă experimentată care a exploatat fiecare greșeală pe care am comis-o în apărare. Se fac eforturi foarte mari ca această echipă să continue în Liga a II-a. Berceniul și Gloria Buzău sunt favorite în acest play-out, dar și locul 3 poate fi o soluție pentru noi. Diferența nu este foarte mare, dar este obligatoriu să câștigăm următorul joc de acasă și să legăm trei jocuri fără înfrângere. Altfel, pe măsură ce trec etapele, șansele noastre de salvare se micșorează”, a declarat antrenorul Bucovinei Pojorâta, Dănuț Mândrilă, după eșecul de sâmbătă.

Rezultatele primei etape din play-out:

ACS Berceni – Ceahlăul Piatra Neamț 5-0
Gloria Buzău – Bucovina Pojorâta 4-2
Rapid Suceava – CS Balotești 1-1

LOCECHIPAMVEÎGMGP+/-PCT
1CS Baloteşti106311981132
2ACS Berceni105142112930
3Gloria Buzău105141719-229
4RAPID SUCEAVA105232116528
5Ceahlaul Piatra Neamt100010030-300

Programul etapei viitoare (16 aprilie):

Bucovina Pojorâta – ACS Berceni
CS Balotești – Gloria Buzău
Ceahlăul Piatra Neamț – Rapid Suceava

foto: Liga2.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO| Gloria Buzău – Bucovina Pojorâta: 4-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*