VIDEO | Foresta Suceava – Ripensia Timișoara: 1-2

Foresta - Ripensia Timisoara

Vezi rezumatul VIDEO al meciului dintre Foresta Suceava și Ripensia Timișoara, disputat sâmbătă, pe stadionul „Areni”, în cadrul primei etape a returului Ligii a 2-a, și încheiat cu scorul de 1-2 (1-2)! Golurile au fost marcate de Marius Matei (36′), respectiv Adrian Popa (20′) și Laurențiu Tudor (45). Sucevenii au încheiat meciul în 10 jucători, după ce Andrei Cerlincă a încasat, în minutul 63, al doilea cartonaș galben.

Vezi ce au declarat căpitanul Ripensiei, Adrian Popa, și antrenorul Forestei, Florentin Petre!

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

30 Comentarii la "VIDEO | Foresta Suceava – Ripensia Timișoara: 1-2"

 1. Salut, dragi suporteri!
  Sincer, imi pare rău ca am pierdut meciul de astazi, dar vreau sa mentionez ca sunt adeptul meciurilor care sunt disputate cu respectarea regulamentelor FRF.
  Sunt conștient de criticile care vor apărea in viitorul apropiat, dar părerea mea este ca am câștigat lejer la Targu Jiu si acasă cu Luceafărul. Am câștigat cu multa șansa la Miroslava, iar in meciurile de acasă am întâmpinat mari probleme cu echipele care au jucat „normal”.
  Bafta multa pe viitor!

 2. Vreau sa mentionez ceva înainte de întreruperea competiției, cei din conducerea administrativă, ati avut noroc ca nu s au sesizat alte cluburi, deoarece ati încălcat regulamentul FRF si dupa decizia
  Comisiei de Disciplina in cazul Afumati.
  Dupa aceasta decizie ati continuat sa repetați o încălcare a regulamentului, consecința era sa pierdeti meciul cu 3-0.
  Puneți mâna pe regulament si învătați.

 3. Adi, te-a intrebat cineva ceva?

 4. Eridson si Pappoe chiar sunt accidentati mereu de nu joaca sau au dat de gagici la Suceava si nu-i intereseaza fotbalul ? !?!

 5. Skip, sa imi mulțumească ca le am spus asta si au șansa sa remedieze problema, dar eu cred ca nu stiu despre ce este vorba, deoarece au repetat greșeala.
  Daca aflau altii înaintea lor, pierdeau punctele câștigate.
  Dupa ultima etapa le spun eu ce au greșit.

 6. O etapa foarte proasta pentru Foresta, in conditiile in care Stiinta Miroslava si Luceafărul Oradea au obtinut victorii. Daca cei din conducerea Forestei nu transfera cativa jucători de calilate, nu cred ca echipa se poate salva de la retrogradare.

 7. 2 mijlocasi foarte buni: PETRA (asa tg mures ) si GOGE ! Au jucat la fc brasov si erau printre cei mai buni jucatori acolo ! Florentin Petre i-a antrenat pe amandoi si poate îi aduce la Foresta ! Cu ce mijlocasi avem plus cei 2 am avea mijloc bun ! Dar oare îi putem aduce ? Bafta Foresta !

 8. Adi -du-te la muls capre,acolo e locul tau aici iti prinzi urechile in regulamente ) Echipele din Liga a 2-a au dreptul să folosească maxim 3 jucători extracomunitari în acelaşi
  timp în teren şi sunt obligate să înscrie în raportul de arbitraj la fiecare joc oficial minim 10 jucători
  formaţi la nivel naţional. Începând cu sezonul 2015/2016 echipele din Liga a 2-a au dreptul să
  folosească maxim 2 jucători extracomunitari în același timp în teren
  Prin jucători formaţi la nivel naţional se înţeleg jucătorii care, indiferent de cetăţenie, au figurat ca
  legitimaţi şi au participat la competiţii pentru un club din România timp de minim 3 ani (consecutivi
  sau nu) în perioada cât au fost în vârstă de 15-21 de ani
  Sa vedem acum cum au incalcat regulamentul Au avut 10 juc. formati la nivel national ? ►Foresta: Began – O. Onofraş, Masella, Belevschi – Secrier – Cerlincă, Bosânceanu, – M. Matei (cpt.)
  Rezerve: Bîlbă – Coroamă, , Dănilă, Vatamaniuc, Tacu, Eu vad ca sunt 13 (Masella intra si el ca are 3 ani )Minim 3 jucatori U-21.-(Began-12.08.1996) ,(Onofras-13.08.1999),(Masella-26.10.1996),(Bosinceanu-13.03.1998)Du-te si te schimba ca te-ai ca..t pe tine degeaba.

 9. Auzi, mergi tu la muls berbecii, deoarece esti slab rău, la fel ca si cei din conducere, sau poate esti unul dintre ei.
  Nu vreau sa iti spun acum ce articol au încălcat, dar RUGAMINTE pt tine, mai verifica regulamentul si vezi cand si cum face Masella trei ani formați la nivel național.

 10. Pt ati fi mai usor, Masella a fost legitimat prima data in România, in luna August 2015.

 11. Si inca ceva, atat pt suporteri cat si pt cei din conducere…niciodată nu trebuia sa pierdeți litigiul cu cei de la Afumati.

 12. Hai ca te iti spun eu, pana cauți tu sau ceri ajutorul cuiva durează mult.
  Vor fi considerați ca fiind formați la nivel național si jucătorii care urmează sa îndeplinească condiția celor 3 ani in cursul sezonului pt care au fost înscriși in lista A sau B a echipei.
  Nu beneficiază de aceasta excepție jucătorii care au nevoie de mai mult de un sezon pt a îndeplini condiția celor 3 ani.

 13. Acum verifica sa vezi ce înseamnă sezon competițional, cand începe si cand se termina.

 14. Sa înțelegi exact ce înseamnă sezon competițional, verifica ART. 7.2.
  Si pt a înțelege mai multe regulamentul, verifica putin si ART. 19 „Cluburi cu mai multe echipe”. Din ce stiu Foresta SV are echipa si in liga a IV-a.

 15. Scuze pt unele greșeli de exprimare

 16. Adi pina mulg eu berbecii sufla tu in nara la mielul meu.Iar in legatura cu Massela ti-ai raspuns singur la cit de idiot esti dar nu intelegi. Pai daca a fost legitimat in 2015 la Ceahlaul pina in 2016 e 1 an,poi din august 2016 pina in iunie 2017 al doilea an iar din august 2017 incepe al 3-lea sezon iar el fiind nascut in luna 10 -1996 nu avea 21 ani la inceputul sezonului deci este perfect eligibil conform regulamentelor. Nu incerca sa dai lectii ca esti de…..

 17. iar daca te referi la jucatorii extracomunitari care sa fie avut 3 convocari la lotul national,aici nu e vorba si de jucatorii cetateni ai UE.iar din cite stiu majoritatea au dubla cetatenie la fel ca si Moldovenii iar Armeanul are 19 ani si e selectionat in nationala U-19 a Armeniei.

 18. Se vede ca esti praf rău, la cat stai prin cluburi sau pe unde iti pierzi nopțile.
  Iti repet, tu n ai înțeles ce înseamnă sezon competițional:
  – SEZONUL COMPETIȚIONAL , este perioada cuprinsă intre primul joc oficial disputat dupa data de 1 Iulie a fiecărui an si ultimul joc oficial, de cupa sau campionat, programat pana la terminarea anului competițional.
  Deci , Masella trebuie sa împlinească cei 3 ani pana in ultima etapa a sezonului 2017-2018, care va fi undeva in luna Iunie 2018 ( el va indeplini cei 3 ani pe 28 August 2018 cand începe celălalt sezon, 2018-2019 ).

 19. N ai inteles nici ce înseamnă U 21, atâta timp cat ai afirmat ca a împlinit 21 ani in luna Octombrie, adica dupa ce sezonul era început.
  Conform ART. 45.11. din ROAF, U 21- pt sezonul 2017-2018 ” jucătorii născuți dupa data de 01.01.1996″.
  Deci, nu contează in ce luna a anului 1996 este născut. La celelalte nu iti mai răspund ca nu am cu cine discuta.

 20. Daca eram răutăcios, puteam sa contactez clubul advers spunându-i speta, iar ei in 48 ore de la terminarea meciului sesizau departamentul competiții al FRF. Comisia de disciplina dădea 100% meci pierdut cu 3-0, si atunci aveai dovada clară de încălcare a regulamentului.
  Iar daca spun pe acest site ce articol au încălcat, pot observa noii adversari cu care joaca Foresta SV, deoarece si ei citesc toate comentariile din presa locală pt a vedea ce se întâmpla la echipa adversa, etc.

 21. IN SFARSIT VAD SI EU O PERSOANA CARE STAPANESTE BINE REGULAMENTUL FRF, IAR ACEA PERSOANA ESTE ADI.
  DESPRE CELELALTE PERSOANE NU VREAU SA COMENTEZ NIMIC, DEOARECE FIECARE PERSOANA ESTE LIBERA SA-SI SPUNA UN PUNCT DE VEDERE.
  E PROBLEMA CELOR DIN CLUB CUM SE ORGANIZEAZA, CU TOATE CA SUNT SI BANII PRIMARIEI, ADICA SI AI NOSTRII.

 22. Poti sa-l contactezi si pe sf.Petru, nu numai echipele adverse.Daca eu sunt praf, atunci tu ori esti prost ori nu gindesti.Daca Sezonul competiţional, este perioada cuprinsă între primul joc oficial disputat după data de 1
  iulie a fiecărui an şi ultimul joc oficial, de cupă sau campionat, programat până la terminarea
  anului competiţional.Cum poti sa vii sa spui ca Masella, care a fost transferat in august 2015(perioada de transferuri a unui nou sezon care incepe la 15 iunie si se termina la 15 septembrie )termina sezonul abia in august cind scrie foarte clar pe intelesul tuturor oamenilor(mai putin al boilor)Ca sezonul(anulcompetitional) incepe in iulie si se termina in iunie.Doar imbecilii nu inteleg ca primul sezon al lui Masella s-a terminat in iunie 2016 odata cu terminare ultimului joc din anul competitional 2015-2016.pentru ca un sezon complet incepe odata cu ultima zi a perioadei de transferuri din vara (15 septembrie)-(exceptie jucatorii liberi de contract)si se termina odata cu prima zi de transferuri a noului sezon competitional stabilita de FRF.de regula este la jumatatea lunii iunie.

 23. Si atunci daca Masella a terminat primul sezon in iunie 2016,al doilea in iunie 2017 iar la inceputul celui de-al 3-lea sezon el fiind nascut dupa 1 ianuarie 1996 era eligibil ca jucator u-21 si anul acesta cum poti sa spui ca nu se incadreaza deoarece nu indeplineste conditia celor 3 ani cind in iunie 2018 termina al 3-lea sezon.

 24. Ce nu intelegi tu este ca indiferent cind a fost transferat (in perioada de transferuri a sezonului cuprinsa intr-e 15 iunie si 15 septembrie ) sezonul este considerat incheiat odata cu disputarea ultimului joc de cupa si nu la data cind a semnat contractul.Pentru ca daca s-ar lua asta in considerare atunci o treime din echipele de liga 2 care au jucatori imprumutati ar fi in culpa cu jucatori care evolueaza pentru mai mult de 2 echipe intr-un sezon competitional si toate ar trebui sa piarda acele meciuri ori nu ai sa vezi asa ceva pentru ca scrie negru pe alb cind se incheie sezonul.Sunt jucatori de ex Academia hagi care au fost imprumutati in septembrie (perioada de transferuri) la o echipa (x) apoi acelasi jucator in ianuarie la alta echipa (y) si atunci acel jucator inseamna ca pina in septembrie nu mai poate fi legitimat la alta echipa,ori daca vrei iti dau exemple chiar si din liga 1 ca acel jucator s-a transferat anul urmator in iulie la alta echipa (z) si a jucat fara probleme.Pentru ca sezonul s-a incheiat in iunie si nu in septembrie cind a semnat el primul imprumut.

 25. Esti PROST RĂU si nici nu vrei sa înțelegi, asa ca, paaaaaa.

 26. este o vb. care ti se potriveste ,, prostul nu e prost destul daca nu e si fudul,,

 27. Regulamentul e facut destul de explicit numai unii idioti ca tine nu-l inteleg oricit l-ar citi. Deoarece la prost degeaba ii explici ca el tot pe a lui o tine.

 28. DECIZIA COMISIEI DE DISCIPLINA A FRF PRIVIND LITIGIUL CU CEI DE LA AFUMATI:
  -In temeiul art. 45.7.1 din ROAF clubul ACS FORESTA SUCEAVA se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait (3-0 in favoarea echipei CS AFUMATI) si i se aplica o penalitate sportiva de 3.200 lei.
  ARTICOLUL 45.7.1 DIN ROAF:
  -Echipele care nu respecta regulile privind folosirea jucatorilor non-UE, respectiv utilizarea pe tot parcursul jocurilor a numarului minim de jucatori U21 sau U19, dupa caz vor fi sanctionate cu pierderea jocului prin forfait.

  ECHIPA FOLOSITA IN ACEL JOC:
  BEGAN, ONOFRAS, MASELLA, CORDOS(58’DALI-AMAR), BELEVSCHI(46’RENQUIN), SECRIER, DIALLO, STANESCU(68’ACOLASTE), KIMBALOULA, CHALABI, MATEI.

  ACEASTA DECIZIE CONFIRMA EXACT SITUATIA LUI MASELLA, DEOARECE SINGURII JUCATORI U21 FORMATI LA NIVEL NATIONAL SI LUATI IN CONSIDERARE AU FOST, BEGAN SI ONOFRAS.
  DREPT DOVADA, INCEPAND CU URMATORUL JOC, CLUBUL FORESTA SUCEAVA A FOLOSIT UN AL TREILEA JUCATOR U21, MASELLA IESIND DIN CALCULUL CELOR TREI.

 29. Asa cum am promis ca voi reveni dupa întreruperea campionatului cu articolul care este încălcat conform ROAF:
  – Verificați pe site la FRF, deciziile comitetului executiv din 22 Iulie 2016 care confirma ceea ce susțineam,
  ” la propunerea lui Auras Brasoveanu, echipele din liga a 2-a vor avea obligativitatea de a înscrie in raportul de joc minimum 12 jucatori formați la nivel national si au voie sa folosească maximum 2 jucatori extracomunitari in teren”.
  Deschideți si atașamentul cu „modificarile sunt disponibile aici” si verificați atent articolul 45.11, se referă clar la situația lui Masella.
  Aceste articole sunt in vigoare si veti observa ca in curând vor fi modificate de catre cei de la FRF in ROAF ul actualizat.
  Acesta este ultimul mesaj pe site.
  Mult succes echipe ACS Foresta Suceava!

 30. Completare la articolul 45.11 privind cazul lui Masella, observați clar ca nu este specificat ca jucătorul U 21 trebuie sa fie FORMAT LA NIVEL NATIOANAL. Pe acest articol trebuia făcută apărarea in cazul Afumati.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*