VIDEO| Foresta – Steaua, evenimentul sportiv al anului în Suceava

Întâlnirea din Cupa României, dintre Foresta Suceava și Steaua București a reprezentat cel mai important meci al unei formații sucevene din ultimii 15 ani, de la retrogradarea Forestei din Liga I. Partida s-a desfășurat pe data de 27 octombrie, sub privirile a peste 7.000 de spectatori, și a fost primul joc disputat la lumina nocturnei pe stadionul Areni. La final de an, vă invităm să revedeți cele mai importante momente de la acest eveniment!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Pacat ca atunci in galerie au fost 100 de oameni iar acum nu reusim sa ne adunam mai multi de 20 .
    Trup si suflet pentru Suceava !

  2. Pacat ca nu sa mers pe alte principi.dar totusi e bine.Deci voi mari comentatori spunetimi de ce Fc botosani merge asa de bine in liga 1.Da va spun eu partial .au omul potrivit la locul potrivit.Daca cineva din conducere vor relatii le voi da cu mare placere.Vorbesc direct cu Presedintele!

  3. SUNT SI EU DE ACORD CA IMNUL FORESTEI SA FIE ,,CANTA CUCU IN BUCOVINA”.CEI CARE SUNTETI DE ACORD SCRIETI PE ACEST SAIT POATE SE GANDESTE SI CONDUCEREA FORESTEI LA ACEASTA PROPUNERE.

  4. Un sincer „La mulți ani!” tuturor sucevenilor, suporterilor, echipei și conducătorilor clubului. O veste mai minunată nici că se putea, acum la început de an, hai să petrecem, să chiuim, chiar să ne îmbătăm, jegul uman, Chivorchian, a fost condamnat la 3 ani și 10 luni cu executare!!!. O să-i iasă pe ochi ȘI cele 3 puncte luate cu japca la Suceava.

  5. abia astept sa inceapa campionatul sa-mi sustin echipa favorita! pentru mine liga I nu exista!!!!Forta SUCEEAVAAA ,Forta FORESTA!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!