VIDEO | Foresta a pierdut la limită amicalul de la Buzău

Foresta a fost învinsă la limită, cu scorul de 1-2, în meciul amical disputat sâmbătă, pe terenul divizionarei secunde Gloria Buzău.

Scapată fără gol primit la ocazia lui Ciobanu, a cărui șut a fost deviat în bara transversală de portarul Gal, formația suceveană a deschis scorul în Crâng în minutul 37, când Filip a interceptat o minge la 20 de metri și l-a învins pe Stoian o execuție în vinclu.

Gloria a restabilit egalitatea până la pauză prin Iurcu, care l-a surprins pe Gal cu un șut puternic, în cros, din colțul careului mare.

Mult mai periculoasă în ofensivă, gruparea buzoiană și-a asigurat victoria în minutul 85, când nou-intratul Postoarcă a înscris cu o execuție spectaculoasă, pe spate, în urma unui corner.

Foresta: Gal – Sumanariu, Mateciuc, Novacek, Fărcășan – Stănescu – Zouaoui, Filip, Cerlincă, Drugă – Marin. Pe parcurs au mai intrat: Darko, Postică, David, Cimbru, Martin, Hostiuc, Grosu, Sîncelean și francezul Tchamako, ultimul fiind la prima apariție în tricoul “galben-verzilor”.

Până la reluarea Ligii a III-a, Foresta mai are programate jocuri de verificare cu Aerostar Bacău (12 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie), Dacia Unirea Brăila (27 februarie) și Şomuz Fălticeni (3 martie).

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *