VIDEO| Dorohoi – Rapid: 2-1

Vezi rezumatul video al meciului dintre FCM Dorohoi si Rapid Suceava, desfasurat, marti, pe stadionul „1 mai” din Dorohoi si incheiat cu scorul de 2-1 (1-0). Pentru gazde a marcat Homneac, in doua randuri, iar golul sucevenilor a fost inscris de Apetri. Partida a contat pentru turul IV din sezonul 2013/2014 al Cupei Romaniei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. slab tare Pascal ! parca vad ca iar vom lua goluri ca la cascadorii de ras cu Pascal in poarta ! oare Magiun nu vede ca nu are portar ? decat CASCADORII RASULUI mai bine ARTENIE asta poate creste ca e tanar ! stau si ma intreb cum naiba la noi Homneac nu juca si era slab si la Dorohoi ne-a dat 2 boabe ? oare nu au o vina si antrenorii ? ARTENIE nu e cumva jucator sub 21 de ani ?

  2. pascal mai bine te lasi.fotbalul nu e de tine.la anii tai nu sunt permise astfel de greseli:)nici portar nu avem domnule barbu,aduceti un portar altfel ne facem de ras

  3. La primul gol anulat lui Negru nu se ia in considerare pozitia din care a dat cu capul, ci locul in care se afla in momentul plecarii mingii din lovitura libera.

  4. unde vedeti ma voi greseli de portar? ati fost la meci ? la primul gol , a gresit balan cand s-a dat la driblat pe la 18 metri partea dreapta de poarta si ia fost luata mingea si cel de la dorohoi a centrat in fatsa portii ,pascal a blocat in prima faza , iar mingea la lovit pe homneac si a intrat in poarta , la al doilea gol a gresit spatar , ca a trecut ala ca vantu pe langa el , si a centrat in fatsa portii ,iar un mijlocas sau un fundas trebuia sa stea cu homneac si , homneac ia luat fata si a dat cu capu si mingea a intrat in poarta. Daca nu ati fost la meci nu mai comentati aiurea papagalilor.

  5. trebuia sa veniti la meci sa vedeti jocu`. Cei care au jucat bine din echipa au fost plamada , apetri , cainari , velescu , pascal si sumanariu. Golurile s-au luat din cauza celor 2 fundasi , spatar si balan . Ar trebui sa se puna tot video sa vedeti cum s-a jucat si cum a jucat RAPID ,si cum a jucat Pascal care a facut un meci bun , a iesit pe centrari , a scos vreo 2 faze foarte grele care le-au avut cei de la dorohoi. Nu mai comentati aiurea daca nu ati fost la meci si va uitat la un video care se vede doar fazele cu goluri date de Dorohoi si cel al Rapidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *