VIDEO| Farul – Rapid: 1-0

Vezi rezumatul video al meciului dintre Farul Constanţa şi Rapid Suceava, încheiat cu scorul de 1-0 (0-0)! Golul victoriei „marinarilor” a fost marcat de Silvăşan în minutul 80. Partida a contat pentru etapa a XI-a din cadrul Ligii a II-a. (foto: Ziua de Constanta)

COMENTARII:

13 Comentarii la "VIDEO| Farul – Rapid: 1-0"

 1. am inteles ca SAVA e in atentia lui PITI pentru barajul cu Grecia!

 2. Lasa-l pe Sava. Eu astept comentariul ala inteligent de genul „Dutica de ce nu joaca?” :))

  • lasa ca a jucat Stanescu in locul lui si de cand a intrat sa intalnit cu mingea de 3 ori ! practic de cand a intrat Stanescu am jucat in 10 jucatori!! mai puta Dutica nu a jucat nici un minut si nici nu stim cum joaca dar eu cred ca sunt multi jucatori care sunt bagati in teren de ted sau magiun si se insista cu ei chiar daca sunt trompete iar altii nu joaca nici un minut si rezultatele si locul in clasament spune totul ! pipi ai facut azi?

 3. suporter....basel...hahaha | 2 noiembrie 2013 at 20:51 | Răspunde

  indata apar astia pe taraf tv.ahahahahaha

 4. Poate reusiti sa va mai spalati rusinea (daca aveti asa ceva) miercuri…

 5. Am obs ca Plamada e foarte lent. Nu se poate ca un căpitan sau un jucător de liga 1 sa se prezinte în halul asta. Mai ales la ultima faza cum a tratat el faza. Cam ia rupt coastele… Imi era frica sa nu facă entorsa

  • Daca era de liga 1 il tinea Botosaniu si juca meci de meci la dansii ,dar de bun ce este l-au trimis inapoi !

   • asta macar e titular dar ionut plamada cum a ajuns in liga I ? ce au vazut astia din BT la el ? daca si asta e fotbalist atunci nu ne meritam soarta ! nu am nimic cu el dar din iarna ar trebui de adus un atacant bun iar lui ionut plamada ii spunem :LA REVEDERE ! LA REVEDERE!

 6. This is Suceava!

 7. Ce cauta Sava la Rapid?…trimite-l fratilor la D …asta de multi ani fenteaza fotbalul

 8. liga2.ro

  „Prima repriză a fost echilibrată. Pe final, am luat gol după o fază fixă, pe o lipsă de marcaj, şi aşa s-a scris istoria meciului. Oricum, Farul a meritat victoria”, a spus şi Bogdan Tudoreanu.

 9. PLAMADA E PILAF, EL ESTE VINOVAT LA GPL, E UN FIGURANT SI AR TREBUI SA NU MAI POARTE BANDEROLA.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*